Új hozzászólás Aktív témák

  • roliii

    tag

    csáó ! olvastam itt a dolgokat , és szeretnék hozzászólni ehhez a topic-hoz.

    Na szóval PS1-et régen megvették nekem , utánna PS2-t , utánna a hülye haverjaim mondták hogy a PC jobb , vettem egy PC-t , meg is bántam mert a sok vírus , + a neten lévő játékokkal játszottam , ismertség megvolt , mert voltam sok csapatba , sponsorálás stb... , de egy idő után azaz kb fél éve eladtam a PC-met és csak Apum Laptopja maratt meg és most is azon írok , vettem 1 PS3-at 80Gb-set van hozzá kb 10db játékom , a tapasztalatom az , hogy grafikailag , a PC-nél illetve az Xbox360 nál 1000* jobb , eleve hogy alapból rákötheted akár milyen TV-re , nem csak 1 kis monitoron lehet gübbedve játszani vele , ugyan úgy van hozzá internet , szóval az ugyan az , ráadásul mindent tud úgy mint a PC.
    A PC eleve azért rosszabb mert HD-ba nem nagyon tudtsz vele játszani , míg a PS3 jókedvűen szórakozásba elfuttatja a HD-t annak is két fajtáját a Limited és a Full HD-t.
    Egyaránt a PC-n cserélheted 1-2 évente a cuccokat a kiadott játékokhoz hogy elfussanak akadásmentesen a PC-n , a PS3-ba meg 1 év múlva beteszem az új játékot , és akadásmentesen max grafon Full HD-ba elviszi , amit a PC nem tud teljesíteni.
    Egyszóval a PS3 már eleve jobb , és szerintem jobban járnak vele az emberek ha azt vesznek , mert 2-3 év múlva kijön a PS4 pl. és az megint csak olyan 100.000ft , és utánna nemkell cserélni a PS4-be semmit ugye mint a PC-be , ami az ellentetjét bizonyítja , így egyszer kidob vki 100.000ft-t és az megint jó neki 3-4 évig , amég kijön a PS5.
    Mert a PC-be ismétlem 1-2 évente mindig kell cserélni VGA , Proci , Alaplap , RAM stb..., és nem 100.000ft ha olyan gépet akarunk hogy fusson rajta minden akadásmentesen full grafon , hanem kb olyan 300.000ft , amely a PS3 simán teljesít 100.000ft-ért Full Grafon és Full HD-n akadásmentesen.

Új hozzászólás Aktív témák