Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz Deck #212454 üzenetére

    Lehetett volna még többet rakni ebbe a játékba, ez tény, sok hiányossággal küzd, de egy Narcos után nekem tud élményt okozni. Amit írsz abban is van ráció, nagyon jó sztorit lehetne kreálni egy szervezet felépítésébe, ahogyan alulról küzdve érsz fel a csúcsra.

    Nem hibamentes, időnként szidom, amikor 1 órán belül harmadszor esek át a textúrán, vagy bukok el egy küldetést sokadjára, mert nem úgy indultam neki, ahogyan kellett volna.
    Itt is a szabadság, ami ad egy kis pluszt, sokadjára megoldva egy küldetést jövök rá, basszus, itt egy csomó kellék, ezeket okosan használva kéne megoldani.
    Pl. egy konvojt megállathatsz erővel, rambózva, komoly harcot kirobbantva. Használhatsz speciális lőszert, ami pillanatok leamortizálja a kocsikat. Használhatsz aknát, amivel a fegyveres kísérő kocsikat robbanthatod fel. C4-et ne, mert megsérül a rakomány( true story :D ). Használhatsz helikoptert is, mert ha az fel van fegyverezve, akkor távolról leszedheted a fegyveres kísérőket. Vagy használhatsz( most ezen kísérletezek)felfejlesztetta drónt és emp-vel lebénítod a rakományt szállító kamiont egy erdős területen, kérsz egy kis elterelést a lázadóktól, és amíg egymást osztják, addig leemeled az árut a kamionról.

    Atmoszférája van a játéknak, a grafika, a zene, a sztori ami nem enged, akkor sem, ha időnként viszont nagyon önismétlőnek tűnik az egész.
    De akkor is felszámolom a szervezetet. :D

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák