Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz daninet #21318 üzenetére

    "wwwezess új útra Lucifer...!"

    ha tényleg ez lett az operából, akkor én léptem. belinkelné valaki a FF fórumot? :DDD
    nem működik a jobb klikk+görgetéssel való tab váltás, a tabok több sorba rendezése, a tabok dinamikusak, nem fix méretűek, elugratnak a helyükről.
    nincs menüsor, a megjelenést sem lehet állítani (csak a háttérképet!!! ez igen vicces!). oldalsó panel, alsó panel, a gombok testreszabhatósága?
    eddig utaztál egy S Kalsse-ban, most pedig el akarják veled hitetni, hogy jobb lesz neked, az új nem 300 hanem 3000 lóerős, nem öten, hanem ötvenen férnek el benne, nem kell vezetni sem, egyenruhás sofőr irányítja, mindenben jobb lesz a réginél. Isten hozott a BKV-nál!

    (annak idején ezért hagytam ott az avant browsert az opera miatt, mert újságíróként sok oldalt tartottam egyszerre nyitva, 60-90 is meg volt nyitva néha, az opera lazán lekezelte és lehetett csoportosan is zárni, az avant browser meg elkezdte ezt a dinamikus szélességű tabulátor fül baromságot, amitől az egész kezelhetetlenné és áttekinthetetlenné vált...
    és tessék, mit hoz a fejlődés... közben egyébként az avant browser nagyon szépen feljött, lehet benne váltani sokféle motor közt, a tabok min/max szélességét is be lehet állítani, szépen paraméterezhető. annyira nem stabil, mint az opera fénykorában, de működik. úgy látszik az lesz a jövő, hogy különféle feladatokra nem külön fület, hanem külön böngészőt nyitunk: az egyiken megy a gmail, a másikban a képkeresés, a harmadik lejátssza a videókat.

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák