Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz F_Gergely #39986 üzenetére

    ja, és mellesleg oké, hogy a biztonságra mennek, de egyre nagyobbak a "kisautók" is... ami megmarad picinek, az kb a smart... (de ez viszonylag új) ...én szeretem az astra-t és az tetszik benne, amit te is írsz: nincsenek az ablakok beszűkülve, van normális méretű hátsó szélvédő... ja meg ennél is a facelift előtti verziónál "a kasztniból nő ki a tükör" :)

    dízel vs benzin témára: munkatárs már nagyon le akarja cserélni a régi lanos-t, mert megunta a havi 30-40ezres szervizeket... az benzines volt, most egy pici dízelt akar, ami alig eszik... tudni kell róla, hogy ő az a "-20ban is behuppanok reggel, mert késésben vagyok, induljon pöccre a kocsi és padlógáz-padlófék" típus... lehet nem fog megenni a dízel 8-10liter benzint városban, de előre hallom, hogy "már megint kifogtam egy fos kocsit, vonzom a rosszabbnál rosszabb motorokat meg autókat" (elmúlt 6-8 évben vagy fél tucat simsont elfogyasztott... "mind szar volt" ...vagy lehet normálisan rendbe kellett volna rakatni, nem jóskapistával ingyé', vagy aprópénzért)

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák