Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kasa85

    őstag

    válasz Devid_81 #14790 üzenetére

    Én sem, de le írtam a szitut.Félig diszleksziás vagyok az agyam hadarja a gondolatokat a kezem sokkal lassabb emiatt soszor tévedek.Nem gond, ha szólnak ;) Csak néha olyan mintha egy tolóklcsisra rá mutatna egy kissfiú nézd egy nyomorék mondván édesanyjának.Szóval ezt hallatán szegény rokkant gyerek elképzelheted mit élhet át.Ezt le írtam alig egy oldallal megint kapom az ívet :( Megértéseteket Köszönöm sajnos ez van ezzel terápiára is járok :)
    Értek tuninghoz, géphez, operációs rendszerhez meg csinállok olyan dolgokat akik itt a fórum 99% nem tudna.Olyan biosz vissza heggesztése amit nem lehetszakember nélkül.Biztonságos beállítások, tippek, trükkök szóval nem mai kezdő vagyok.Bele futottam egy anti tuningos kártyába, de nem baj késöbb lentebb le írom miért.

    Helkis ott a pont szar a klaviatúrám, most nem Usb használlok egy rég klaviatúrát, mert tegnap meghibásodott a klaviatúrám bioszba nem engedett be lépni, Olyan mérges lettem, hogy egy karate mester is felfigyelt volna téglatörő mutatványommal persze a tégla a klaviatúra volt :DD Közepére akkorát sóztam, hogy a fél élyszakát csak a gombokat szedtem, és félbe tört az egész :DDD Ha jó emlékszem a régi kis foglalat ami kerek volt azt használlom most.15 éves klaviatúra kényelmesebb, és kézre állóbb, de a gond nem világít.Hardverkertől rendeltem egy Usb gammer világítós piros, kék magyar, fény erő szabájzós billentyűzettet ami 12000 lesz szállítással 13.
    Meg ígérem javulok most tábla gépről írok, mert tesztelem a kártyát gpu +100MHz Vram+400MHz,105TDP.Ezek mind Msi Af 3.0val készülnek.A Gpu 1149Mhz bír a memóri nem tudom az 400+Mhz el, de a lényeg a Titánt alázza, és hűvös. Alig 67 fok FurMark al ami a TDP is leterheli más esetben 80 fölé sosem megy.Két kérdésem van.Ez az utolsó.Tényleg beragad, ha túl húzom a kártyát vissza veszem, és akkor is hibázik valey 1.0 alat Extreme HD.Csak az újra indítás segit.A második ami nagyon fontos a tápom elbír a profilomban lévő két GigaGV N780OC kártyát.Van egy Vertex 4 120gb a gépben azon megy a Windows 8.1 Pro X64 legálisan friss Alap Nvidia driverrel.A gépben van egy 250GB vinyó,1.5 terrabájtos,500Gigás,2 terrabájtos,10 venti legtöbb 14cm vagy 12 passz.Meg egy nagy elöl Haf 932 a házam.Xonar dx Asus van a gépben , és egy dvd író, olvasó.A harmadik kérdés a gép ki kapcsolva világít a klaviatúrám profilomba megtalálható egérrel ez a Windows 8.1 műve? Amit szereltem valami oknálmfogva meghibásodottma biosz.A Cpu ami 2500k szorzó záras lett teljesem törölnöm kellett a bioszt ami létezet megcsináltam sikerrelmszóval értek én a gépekhez, de mint mondtátok van még mit csiszolódnom.Hétfőn jön a klaviatúra.Vissza térve ez ha elég lesz 2db Gtx 780ra, akkor a 8 magos cpu is elmegy biztos kis csíkszélességben jön, és nem fogyaszt sokat.Ja igen ami még van Mungen 2 Cpu hűtő 4.4ghz tökéletes 70 foka alatt tartja a cpu t.Meg 2x4gb 1600mhz ram.Segítségeteket, megértéseteket előre is köszönöm. :R

    Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1

Új hozzászólás Aktív témák