2014. október 21., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#2051) dubin válasza spieler (#2050) üzenetére


dubin
(újonc)

Az lcd-t egyszer szétszedtem és a szalagkábelt alápolcoltam papírral utána jó volt egy darabig. Hajtogatásra csíkozott többé-kevésbé.
Ezek szerint valami BGA hibázhat a monitornál?

(#2052) xcbiker válasza dubin (#2051) üzenetére


xcbiker
(PH! addikt)

az LCD vezetőfóliái engedtek el valószínűleg, ha 1-1 pixel széles csíkokat látsz.

Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#2053) Vins válasza dubin (#2046) üzenetére


Vins
(lelkes újonc)

Egyszer volt nálam egy Amilo1645 ami hasonlókat produkált. Alapból kiment benne az inverter, amit kicseréltem, de utána bizonytalanul működött. Fagyott, csíkozott, nem indult csak fekete kép volt. Egy ram csere után elmúlt a betegsége, azóta is remekül működik a mai napig.

www.vins.hu - Freunde am Fahren

(#2054) dubin


dubin
(újonc)

Amúgy windows telepítés után kért a gép az újraindítást ... és hát ez lett belőle (lásd lejjebb). Bad sectoros winchester okozhat ilyen problémákat, h tönkrevágja az alaplapot?

(#2055) dubin válasza Vins (#2053) üzenetére


dubin
(újonc)

néha szórakozott az inverter, de akkor is volt kép. mindenesetre úgyis csak hetek múlva tudnám elvinni szervízeshez ...
RAM talán nem ment meg benne. Lehet bad sectoros vinyó tett be neki meg a windows újratelepítés? Vagy egyszerűen csak elfáradt? 4 évből összeszámolva, több mint egy évet ment (ezt HDD smart adatok alapján tudom)

(#2056) ymzperx


ymzperx
(újonc)

Helló Üdv mindenkinek már nem tudtam hova írja gondoltam ide írok . A probléma már igen bonyolult összetett és rejtélyes sajnos vettem egy HP dv5 1020eh AMD Athlon X2 procival laptopot. amire az xp-t sehogyan sem lehet fel erőltetni . nLite driver beintegrálás sikeresen ment de az install még is elszál bár nem kék halállal hanem asszem nem találja az AHCI akármicsodát vagy hibásnak véli . hol ott ez a driver teljesen tökéletes úgy kértem a prohardver-ről egy fórumozótól aki ezt készségesen át is adta nekem . de azóta se tudom elérni azt hogy sikeres telepítést tegyek . floppy-m az nincs a laptopban . pendrive felejtős rá se hederít . semmi ötletem . már csak az a kérdés egyel talán lehetséges erre a gépre xp-t rakni vagy csak mítosz . létezik valami titkos apróság amit nem tudok talán?

előre is köszönöm a segítséget .

(#2057) szemike


szemike
(újonc)

hahó mindenkinek!

Van egy acer aspire 5730z típusó notim, és szegény halmozottan fogyatékos. fenti kommentekben olvastam már hogy másnak is nagyon hasonló baja van az acerjével: Villódzik a kép fehér csíkokkal - nekem is volt már ezzel a bajjal 2szer is szervizben, és nem sikerült nekik kijavtani. nekem akkor jelentkezik kb, ha sötét színeket jelentek meg pl filmeknél, és gondolom a melegedéssel is fokozódik.
további bajok: nem működik az egyik touchpad alatti gomb rendesen, ezt is csinálták már, és baromi hangos a ventillátor(szóltam már nekik 2szer is ehhez hozzá se nyúltak), sztem nem is működik jól mert a proci egy óra működés után 70 fokos a vinyó 60 :S.

Ami ezen felül aktuális és még ettől is nagyobb gáz, hogy xp alatt kék halál jelentkezik, ububntu alatt meg leáll és kikapcsol. A kék halál előtt jellemzően a böngészők általában leállnak , összemomlik a flash plugin. Nemtom h ez összefügg-e bármivel de gondoltam leírom.
Formázás után, garantáltan vírusmentes környezetben is ez a gond.
Én valamilyen fizikai dologra gyanakszom, ugyanis állandóan túlmelegszik, gondolom ez sem tesz neki túl jót!

Ha valaki tud valami okosat mondani azt nagyon szépen megköszönöm!

(#2058) Gábor 123


Gábor 123
(újonc)

Üdv!

1 kis segítség kellene:

van egy laptopom ami működött tökéletesen. Kivettem belőle a vinyót, hogy kipróbáljak vele 1 másik notit, de miután visszaraktam az eredeti notiba, már nem indult el a gép.
ezt írta ki: PXE-E61: Media test failure, check cable
PXE-M0f: Exiting Intel PXE ROM.

Nem tudod mi lehet a gond?? Kérlek segíts.

S.O.S

Előre is köszönöm!

Gábor

(#2059) Devid_81 válasza gezatata (#2003) üzenetére


Devid_81
(PH! kedvence)

Tipikus FSC nyűg.
Kijelző cserével szokták orvosolni a szervizben.
Közvetlen közelemben volt két ilyen FSC, csere után mindkettő 1 éven belül ugyan ezt csinálta.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#2060) Devid_81 válasza Gábor 123 (#2058) üzenetére


Devid_81
(PH! kedvence)

Biosban lesd meg látja-e a HDD-t, ha igen akkor a boot sorrendet.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#2061) Gábor 123 válasza Devid_81 (#2060) üzenetére


Gábor 123
(újonc)

nem látja :(

akkor a vinyó kuka??

(#2062) NTonee válasza Gábor 123 (#2061) üzenetére


NTonee
(PH! addikt)

Vedd ki és rakd vissza még1x. Lehet, hogy csak nem ment vissza a helyére rendesen. Én már jártam így.

(#2063) Gábor 123 válasza NTonee (#2062) üzenetére


Gábor 123
(újonc)

már próbáltam :(

(#2064) NTonee válasza Gábor 123 (#2063) üzenetére


NTonee
(PH! addikt)

Ott van még nálad a másik gép? Abba tedd bele (vagy esetleg usb-s kerettel másik gépre), ha ott látja a bios, akkor más a bibi.

[ Szerkesztve ]

(#2065) Devid_81 válasza Gábor 123 (#2061) üzenetére


Devid_81
(PH! kedvence)

Milyen csatoló felülettel van az a vincsi?Sata?

.::www.megadanceradio.hu::.

(#2066) Devid_81 válasza szemike (#2057) üzenetére


Devid_81
(PH! kedvence)

Ha nincs olyan progi ami terheli a CPU-t akkor valóban sok a 70 fok, terhelve más.
HDD valóban határon van, nyári kánikulában adatvesztés lesz a vége.
Toljad neki a sűrített levegős sprayt, szerintem el van dugulva...ha úgy van kialakítva akkor a HDD is hűvösebb lehet portalanítás után.
Viszont a többi alapból szerviz.
Mehet vissza ha még garis, írd fel az összes hiba jelenséget a nyomtatványra (ha még mindig úgy működik az ACER szerviz mint régebben)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#2067) Gábor 123 válasza Devid_81 (#2065) üzenetére


Gábor 123
(újonc)

sata sztem... annyira nem értek hozzá

(#2068) Devid_81 válasza Gábor 123 (#2067) üzenetére


Devid_81
(PH! kedvence)

Ha satás akkor gyors rá kellene lökni egy asztali gépre, csatoló felület teljesen ua. méretben és mindenben megegyező.
HDSentinelt neki, az megmondja, hogy mi a helyzet a vincsivel...ha az asztali gép hajlandó felismerni.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#2069) kekedildo


kekedildo
(újonc)

Sziasztok!
Az alábbiban szeretnék segítséget kérni:
A rendszer indulásakor a következő hibaüzenet jelenik meg: Memory error: bank interleave requested but not enabled. A gépben található memóriák teljesen megegyezőek, eddig kifogástalanul működtek. Újrabootolás esetén a rendszer egyszer indul, egyszer megint a hibaüzenet jelenik meg. A biosban sehol sem találom a bank interleave beállítást, meg sem tudom nézni auton van-e, de szerintem ott nincs gond mert semmit sem nyúltam bele.
Már azt is próbáltam, hogy kiveszem az egyik ramot, de úgy is csinálja, esetenként, nem mindig. Mi lehet a hiba?

A gép: Acer Aspire 5101 AWLMI a memóriák: Kingston 2GB+1GB.

(#2070) Gábor 123 válasza Devid_81 (#2068) üzenetére


Gábor 123
(újonc)

ok, köszö...

meg is próbálom

Gábor

(#2071) Gábor 123 válasza Devid_81 (#2065) üzenetére


Gábor 123
(újonc)

megnéztem és nem meg rá az asztali gép kábele . akkor gondolom nem sata...

(#2072) dudee1983


dudee1983
(újonc)

Sziasztok!

Továbbra is szeretnék segítséget kérni ezügyben:

"Van egy IBM R50e laptopom, amelyik kb máfél hete érdekes jelenséget produkált. Menet közben egyszer csak olyan táphiány effektus volt és megállt a gép. Utána bekapcsolni ugyan be tudtam, de a gép addig jutott hogy elinditja a procihűtőt illetve jelzi hogy tölt + be van kapcsolva.
Ezután elkezdtem átézni, egyszer sikerült két napra elinditani, utána semmi. 4 napja már csak bekapcsolom és a venti megy, semmi más + jelzi a töltést plusz a bekapcsolt állapotot
Kézikönyv szerint ez alaplap hiba... Már szinte midnent végigpróbáltam, (szerintem) így várok midnen ötletet, hátha sikerül kezdeni vele valamit...
Ami fura nekem, hogy a tápcsatiba ha bedugom a tápkábelt érezhetően laza. a 16V-ot ugyan leadja az alaplapon, de ez esetleg nem okozhat olyat, hogy mozog a csati bent a dugóban és fesz ingadozásra "kiáll" az alaplap?
Ha a bekapcsoló gombbal kapcsolom ki, akkor hallani egy halk kattanó hangot az alaplapon a BIOS környékén(nema ventilátorért)."

(#2073) dubin válasza dudee1983 (#2072) üzenetére


dubin
(újonc)

Sziasztok!
Néha jön a gépemnek egy harántimpulzus és töredék másodpercre (ha folyamatosan bámulod, akkor lehet észrevenni, de nem túl gyakran szerncsére, eddig kb 2-3x 24 óra alatt) a képernyő alsó harmadán megjelenik valami definiálatlan terület sávszerően (mintha frissitési dolog lenne), aztán el is tünik. Nem tudom, mi lehet az oka. Ubuntu Linuxot használok (elég friss). Ez inkább software, vagy esetleg hardware hibázik?
Köszi!

(#2074) dubin


dubin
(újonc)

kicsit gyakoribb mint mondtam

mintha moziban próbálnák képkockák bevágásával manipulálni a tudatalattimat, olyan hatása van, nehezen felfogható az a töredék másodpercnyi átvillanó kép

ja és megfigyeltem az egész led monitoron átmegy

(#2075) Vins válasza dubin (#2074) üzenetére


Vins
(lelkes újonc)

Bocs, nem világos, hogy külső monitoron is produkálja a hibát ? Próbáltad ?

www.vins.hu - Freunde am Fahren

(#2076) dubin válasza Vins (#2075) üzenetére


dubin
(újonc)

jelenleg nincs rá hardwer, hogy megnézzem, amint lesz rá alkalmam, írok

(#2077) Kobooold


Kobooold
(újonc)

sziasztok! A következő problémám akadt: rendelkezem egy asus m2400 laptoppal és az történt hogy operációs rendszer újra tétele után elveszett a hang...a vezérlőpulton az alapértelmezett eszközök között nincs eszköz...a lényeg hogy elvitte a cica a gép nyelvét már többektől is hallottam akik rendelkeznek asussal csak azt nem tudom kinyomozni mi ilyenkor a teendő :W :W :W :W :W http://mobilarena.hu/dl/s/wb.gif a válaszotokat előre is köszönöm!

(#2078) Fridok


Fridok
(újonc)

Hello!

Nekem is lenne egy elég érdekes problémám, amire remélem itt tudja valaki a választ.
Van egy ACER Aspire 5520 típusú notebook-om aminek eleddig nem volt problémája, viszont egyik alkalommal filmnézés közben elsötétült a kijelző, és nem lehetett vele semmit se csinálni, se újraindítani se semmit, áram alatt volt és elvileg még futott a rendszer de semmi, mintha lefagyott volna.
Közvetlen előtte nem tapasztaltam túlmelegedést...legalábbis a gép nem jelezte.
Ezt a dolgot csak úgy lehetett megoldani mivel se újraindításra se kikapcsolásra nem reagált, hogy kipattintottam az aksit így áram hiányában kikapcsolt és azóta el sem indul.
Nem figyeltem meg külső problémát rajta azt sem éreztem hogy valami "leégett" volna, vagy hasonló, csak nem indul el, pedig áram alatt van.
Ha valaki tapasztalt hasonló problémákat kérem ossza meg velem, előre is thx.

[ Szerkesztve ]

(#2079) sened válasza spieler (#2044) üzenetére


sened
(lelkes újonc)

Hello!
Van nálam egy Acer Extensa háttérvilágítás problémával.
A tünet a következő:[link]
Bekapcsolás után ez van kb. két másodpercig aztán teljesen kialszik a világítás.
Az LCD panel rendben mert oldalról látni ahogy betölti az oprendszert.
Sikerült egy ugyanolyan csövet szereznem de sajnos a hibát ezzel nem oldottam meg.
A Lid Switch minden egyes megnyomására villan egyet a cső és rendre ki is alszik.
Innentől csak az inverterre tudok gondolni. Jól gondolom?
Az engedélyező jelszintet hol lehet kimérni az inverter panelen?
Ha alkatrészt keresek annak mennyire kell egyformának lennie?
Az eredeti típusa: PK070007U00-A00-76P-07726
Egy lehetséges darab típusa: PK070007U00-A01-78B-14851
Ránézésre egyformák, még a panel felíratok is.

[ Szerkesztve ]

(#2080) dubin válasza sened (#2079) üzenetére


dubin
(újonc)

ez bios hibának tűnik ...

(#2081) sened válasza dubin (#2080) üzenetére


sened
(lelkes újonc)

Ezt hogyan érted?
Az oprendszert betölti, lcd megy, logon screen ott figyel és a biost nem babrálta senki mert azt sem tudják, hogy létezik.A bois valami kijelző beállítására gondolsz?

[ Szerkesztve ]

(#2082) dubin válasza sened (#2081) üzenetére


dubin
(újonc)

bocs, elnéztem a választ, nem ide akartam. de akár az is lehet (nem vagyok szaki sajna, csak komálom a témát vmennyire)

inkább inverternek tűnik, kb olyan mint az én kontaktos masinám, amin néha menet közben elment a kép és meg kellett hajtogatni a kijelzőt ...

(#2083) malisonX


malisonX
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Toshiba P300 notebookommal akadt egy kis problémám. Újraindítottam a rendszert, mert win7 alatt voltam, és néhány programom csak XP alatt fut rendesen. Mikor megjelent a Toshiba felirat a boot képernyőnél, már akkor nyomkodtam a lefele billentyűt, nehogy a win7 induljon el. Érdekes módon nem a sima Windowsos bootloader jött elő, hanem valami GRUB-os cucc(linuxhoz nagyon sötét vagyok). Annyi köze van a gépnek linuxhoz, hogy 1X kipróbáltam egy lemezről futtatható liveos ubuntut, azóta formáztam már párszor....
Miután ezen túltettem magam, nyomtam egy escapet, hogy a rendszer újrainduljon. Újra is indult, azóta indításkor így sípol a gép, semmi képet nem ad. Phoenix bios van a gépen, jól gondolom ez VGA hiba lesz? Lehetséges valami párhuzam eközött a grubos dolog, és a notebook bekrepálása között, vagy véletlen egybeesés? Lehetséges, hogy BIOS reset megoldaná a problémát?
Kérem ha tudtok, segítsetek! Nagyon szépen köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#2084) Sambora89


Sambora89
(újonc)

Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy az Optikai Meghajtó az fő alkatrésznek számít?
Mert már 4-ik alkalommal cserélték a Laptopomba és még mindig basznak egy hibátlant bele tenni. Ahol vásároltam azt mondják csak az alkatrészt cserélik, de már nagyon unom hogy folyton náluk nyaral a gép...

(#2085) dubin válasza Sambora89 (#2084) üzenetére


dubin
(újonc)

szia, sajnos nem tudom, elvileg kijelző, alaplap ilyenek, de kapj egy garancialeírást ott világossá válik talán

amúgy milyen íród van és milyen laptopod? hogy olyat ne vegyek ...

(#2086) Sambora89 válasza dubin (#2085) üzenetére


Sambora89
(újonc)

Szia, A gép egy Acer Aspire 5737Z (lassan 1 éves), HL-DT-ST DVDRam GT30N az ODD,
Azért kérdem mert a Media M. azt állítja, hogy az nem fő alkatrész holott én állítom hogy az adatátviteli eszköz az fontos része a gépnek. Meghát külföldi honlapon is a fontos alkatrészek között szerepel... Nélküle sok mindent nem lehetne elvégezni sztem.
http://www.laptopparts101.com/

(#2087) sirtango


sirtango
(újonc)

Keresek egy hozzáértô embert, aki tudna segíteni a problémámon.

Van egy

Fujitsu Siemens Amilo Xi 2528

laptopom. A hibajelenség az, hogy az operációs rendszer betöltôdése közben egyszercsak megáll és nem megy tovább a betöltô képernyônél. Windows Vista Home Premium van most rajta, de már próbáltam más oprendszerrel is. A mostani egy friss újratelepítés, de a hiba ugyanaz.

Sikerült megkerülnöm a hibát. A rendszer standard módban elindul, és ha a VGA kártya driverét lecserélem ekkor egy standard VGA driverre, akkor a rendszer már gond nélkül elindul. Tudok netezni, levelezni, stb..., csak éppen semmilyen 3d-s funkciója nem él a videókártyának a driver miatt.

Valami zörög is a gépben, így még az is lehet, hogy a ventilátor esett le a videókártyáról. Nem vagyok túl jó hardveres, így a laptopot szétszedni nem merem. Szakszervizben érdeklôdtem, és a telefonos megbeszélés alapján videókártya cserét mondtak, ami kb. 50000Ft!!!! Ennyi pénzem nincs erre, és tartok tôle, hogy akkor is ezt fizettetnék ki velem, ha csak a ventilátort kell visszacsavarozni.

A legjobb az lenne, ha lenne valaki aki meg tudná javítani a gépemet ennél lényegesen olcsóbban. Az sem gond, ha használt alkatrész kerülne bele, ha azzal mûködne a gép.

(#2088) sened válasza sened (#2079) üzenetére


sened
(lelkes újonc)

Valaki esetleg tudna segíteni?
[link]

(#2089) Pulsar válasza sened (#2088) üzenetére


Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali!
hát acer invertert még nem néztem, de általában úgy néz ki a dolog, hogy a bemenő oldala 3 csatlakozás van. két szélső szokott lenni a táp (általában 0 és 5 volt) és a középső a vezérlés. Amivel én találkoztam ott a vezérlő lábat ha testre raktam akkor világított a maximumon.

(#2090) apcsa65


apcsa65
(újonc)

Hali !

Hp nx7400 gépemen tönkrement a zsanér , van valakinek ötlete, hogy hol érdemes megcsináltatni , esetleg olcsón az alkatrészt beszerezni ?

Előre is köszi a válaszokat !

(#2091) DannYboi


DannYboi
(újonc)

Sziasztok Szakik!

De jó, hogy rátaláltam erre a topicra. Rögtön két problémához kérnék segítséget.

1. Lenovo 3000 N100. Gyerekek valószínűleg szörppel kínálták meg a gépet, mert leragad néhány bill. A klavit kiszedtem, állt ott is a cucc, de a gép elektronikáját látszólag nem érte el (nem túl sok cucc került bele). A gép működik, USB billel is, touchpad is jó, de saját klavira semmit nem reagál. Korábban néhány gomb még össze-vissza működött.
A kérdés az, hogy miként lehetne kideríteni, hogy a billentyűzet, vagy az azt vezérlő elektronika sérült?

2. Van egy ősrégi IBM Thinkpad 240-esem (2609-21G típus). Egyszer véletlen autós tőltő helyett hama autós adaptert kapott hasónló feszen. Azóta semmi kép. Lehet vele kezdeni valamit (a poén kedvéért használnám az erőművet: Celeron 300A, 192 MB RAM, 6.4 GB HDD), vagy menjen vitrinbe?

Köszi!

Élek, mint hal a grízben!

(#2092) xcbiker válasza apcsa65 (#2090) üzenetére


xcbiker
(PH! addikt)

olvass privátot!

Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#2093) kissi67


kissi67
(újonc)

Sziasztok!

ASUS A6Q00K laptop túlmelegszik, változó hosszúságú idő után, mostanában már elég hamar ( 10-30 perc )! A hűtőt kifúvattam, a procira kentem új szilikonzsírt, de érdemben nem változott. Mi szokott itt jellemzően hibaként előfordulni, lehet, hogy valahol mégsem érne hozzá a hűtés megfelelően?!

Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat!

A proci AMD Turion64 MT 30.

Steve

[ Szerkesztve ]

(#2094) xcbiker válasza kissi67 (#2093) üzenetére


xcbiker
(PH! addikt)

progival nézd meg mi melegszik nagyon!
ill érdemes a legújabb bios-t feltenni.

Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#2095) kissi67 válasza xcbiker (#2094) üzenetére


kissi67
(újonc)

Szia!

Milyen programot lenne érdemes használnom, ami mutatná, hogy videókártya processzora vagy az AMD a ludas ( vinyót már kivettem próbaképp, de nem változott! )? Az a probléma, hogy csak egy villanásra látom a " kritikus hőmérséklet"-re utaló feliratot, de azt nem mutatja, hogy mivel van gondja!
A BIOS frissítés leküzdhet ilyen hibát ( eddig jó volt! ), illetve, ha igen,akkor hogyan csináljam ( BIOS-t még nem frissítettem soha! ) ?

Köszi a segítséget!

Steve

(#2096) tzatzikiii


tzatzikiii
(tag)

Sziasztok!

Szerintetek mitol lehet, hogy az eddig reccenesmentesen mukodo Asus V1J tipusu, 3 eves notebookom "nehezen" kapcsolodik be? Egesz pontosan 3x kell megnyomnom a bekapcsologombot.
:R

(#2097) tzatzikiii válasza apcsa65 (#2090) üzenetére


tzatzikiii
(tag)

Szia!

Ha meg aktualis: en zsanert 3 eve itt javittattam:
SILVERCOMPUTER
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 64.

Gyorsak voltak, korrektek, notebookhoz kepest olcsok.

Elozo kerdesemre valaki? :B

(#2098) csaba66


csaba66
(újonc)

Sziasztok!
Az alábbiban szeretnék segítséget kérni:
Kaptam egy COMPAQ Evo N800v gépet, halott aksi és HDD-vel.
Vinyo csere után XP prof SP3-t telepítettem.
Rendszerhang vagy audio file lejátszásakor sem hallani hangot a
belső hangszórókból, fejhallgatóból.(mikrofon se müködik)
Eszközkezelőben: Intel 82801 CA/CAM AC97 hangvezérlőnek ismeri fel,
hibát nem jelez rá!
Compaq honlapján ajánlott driverrel is ugyanez a helyzet?
Külső usb-s hangkártyával persze megy.

Folyamatosan használom a gépet majd újraindítás után
a rendszeridő mindig a visszaáll a legutoljára beállított időpontra!
BIOS-ban nincs rendszeridő beállítási lehetőség!
CMOS akumlátor cserélve lett.BIOS-t frissíttettem próbakép,
a helyzet változatlan.

Ha valaki találkozott hasonló problémával,segítségét előre is köszönöm!

Csaba

(#2099) Mz/ts250@300


Mz/ts250@300
(fanatikus tag)

Sziasztok
Ibm t 23 nál először meghibásodott a töltő áramkör ,majd rá két napra hálózatról sem működiött be sem kapcsol.Ha bent van az aksi mikor beindítom egyet Villanik az aksi töltés visszajelző és annyi.Javítható vagy kuka?

Üdv:Gábor

[ Szerkesztve ]

A világ egy játszótér, és ezt tudod, amikor gyerek vagy, de valahogy idővel mindenki elfelejti.

(#2100) jtzk


jtzk
(kvázi-tag)

Üdv.
NAGY gondom van :F :F :F

Vettem használtan egy HP Pavilion dv5-1180eh-t
Xp volt rajta, de ugyebár haladni akartam a korral, feltettem egy 30 napos prob. W7-et.

Nincs is ezzel gond, csak egy kicsit a drivereket összevissza szedtem össze, és igy eléggé belassult az OP.

Újratelepítettem

És itt kezdődött a probléma

Amikor a W7 telepítés eljutott odáig h újraindul, megnyekkent az egész gép.

Egyedül csak a HP logoig jut el. Hiába lépnék be a boot menübe vagy a bios-ba, semmi.

Csak villog felül a kis vonalka, egy idő után meg minden billnyomásra elkezd sípolni.

Elszállt volna a bios? Vagy mi lehet a géppel? (elvileg hibátlanként vettem, teljesen tökéletes állapotban van) 1 éves a gép.
Próbáltam hard-resetet, amit a HP weboldalán olvastam. Nem ért semmit se. Esetleg ha valaki találkozott hasolnló hibával, hogy oldotta meg?

Gondoltam arra is hogy a vinyó nyirodott ki, de akkor is a biosig elkéne hogy tudjak jutni.

Örülnék, ha valaki tudna segiteni. Köszi.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2014 PROHARDVER Informatikai Kft.