Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz Vesa #1778 üzenetére

    Akartam mondani, hogy nincs freighterem, mert kezdtem egy survivalt a nulláról. De most már van, ugyanis ingyen kaptam egyet -.- :U :W
    Arcom leszakad, komolyan. Eléggé inbalance a játék. Azért megnéztem, nem-e a creative módot indítottam-e, de nem...
    Eddig is keveseltem a freighterek árát, érted, egy 17 slotos ára 80-100 milla kb., míg egy nagyobb hauler többe kerül pedig az csak egy starship...
    Most meg már ingyen van bakker. Ez mire jó, komolyan? Egy freighter ára 1-2 milliárd unitba kellene fájjon.

    Annak mondjuk örültem, hogy leszedték a craftolható cuccok árát, de akkor így semmi értelme nem volt, ha eddig százmilliókba kerülő cuccokat ingyen adnak. Bár én csak storage-nak használtam mindig is a freightert, de kezdem úgy érezni, hogy túl könnyű lesz ez is.

    Még az is eléggé inbalanced, hogy ugrok egyet a bolygón a jetpackemmel, és egy kicsit nagyobbat esek mert melléugrottam, és egyből lemegy a shield nullára, meg egy olyan health köröcske is amiből kezdéskor csak 3 van.

    Ezzel szemben a kezdő shipemmel, amiben 0 a fejlesztés, a photon cannon-nal legyapok mindenkit az űrben. Oké, lehet hogy 3 vagy több elite pirate ellen nem menne, de akkor is túl könnyű, ez survival mód, nem normal, meg creative, ahol kb. esélytelen hogy bajod essen.

    Attól tartok itt sem lesz late game challenge...

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák