Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    További részletek: [link]

    Szintén nagyon várom már, én nagyon kedvelem ezt a játékot.
    Leginkább az tetszik benne, hogy el lehet vele lenni, nincs feszkó, totál chill az egész. Jobban kedvelem egyébként a realisztikusabb dolgokat, inkább a szimulátor jellegűeket, de ide azért nem kell egy osiris new dawn komolyság (nem mintha az érdekelne így early access státuszban).
    NMS-nak meg olyan feelingje van, ami semmilyen más játéknak nincs.

    Mondjuk még nem vittem végig az Artemis küldit, így kicsit tovább fennmaradt az érdeklődésem. Steam szerint már 300+ órám van benne :D

    De kellene a content. Remélem nem csak multiplayer rész lesz, hanem + küldik, kihívások stb. Hiányzik a late game challenge, ha már elértél egy szintet, abszolút könnyű a játék, még permadeathen is. Remélem ezen is segít majd a patch.

    Gondolom nem lőtték le az összes poént még így a patch előtt, szóval én nagyon bízom benne, hogy überkirály lesz a játék.
    Már csak azért is biztat a dolog, mert itt nem csak arról van szó, hogy a NMS-nak jónak kell lennie, hanem Sean Murray-nek kb. a karrierje múlik ezen az egészen. Így gyakorlatilag belekényszerült, hogy instant get legyen a cucc.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák