Új hozzászólás Aktív témák

  • ecaddsell

    aktív tag

    válasz Zolee897 #41218 üzenetére

    Szárítógépből kicsit régebbi van (Bosch Serie 4, A++, kb. 5.5 éves), kétlem, hogy jelentős fogyasztó lenne (annak ellenére, hogy frissen kivéve a ruha kellemesen meleg) mivel annyit nem használjuk (mindenre nem is jó).
    Meg ugye rá vagyon írva, hogy HeatPump technology...

    Zolee897
    "jaaaa, mi nem élünk akkora luxusban, hogy lenne 3 hűtőnk... :-"

    Mi meg nem élünk akkora luxusban, hogy ne legyen 2 hűtőnk meg 1 fagyasztónk. A kisebb hűtő ami folyamatosan nyitogatva van (napi használati cuccok) a nagyobb amiben meg hosszabb távra tárolunk cuccokat.
    A kaja sem megy a komposztba, ha már nem kell, hanem megy akár a fagyasztóba és néhány hét múlva előkerül.
    A gyümölcsök egy része amik a kertben termettek is mennek a fagyasztóba (még mindig van tavaly júniusi cseresznye meggy stb.) akárcsak pl. az éppen jobb áron megvett hal, vagy néhány hétről megmaradt sütemény stb.

    (I)"Főzni meg akkor sem és most sem főzünk minden nap, azért az kicsit kemény lenne :-). A gyerekek az iskolában esznek napközben, mi régebben a melóhelyen, most meg a nagy home office-ban itthon sokszor egy közeli kifőzdéből rendelünk"(/I)

    Nálunk sincs mindennap főzés, de bármi inni/ennivaló termeli a mosogatni valót még hét közben is kb. 2 naponta megy mivel a gyerekek esznek otthon reggelit vacsorát és a kifőzdében vett) kaját sem abból eszem amiben adták (vagy jött a konyháról). Gyerekeknek heti 3-4 edzése van (az egyik verseny szinten sportol) azaz termelik a mosnivalót, én is próbálom tartani a heti több kardió/erősítő edzést.
    Persze ha lehet ezt minimalizálni, csak éppen akkor nem éltünk.

    De ha tényleg nincs komoly villanyszámlád, akkor nagyon a napelemen sem érdemes gondolkodni, mert soha nem hozza vissza az árát.

Új hozzászólás Aktív témák