Hirdetés
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Warships
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz callmeakos #24800 üzenetére
Esélytelen. 4 KB/s a sebesség a gyakorlatban. Chrome-hoz kevés.
Opera Minivel egész használható hírolvasásra de csodákat nem kell várni. -
tomy86
addikt
válasz callmeakos #24800 üzenetére
Mozaikhoz tudsz rendelni limitbővítő opciót.
-
callmeakos
veterán
-
luke.
aktív tag
válasz raziel01 #24801 üzenetére
Ha elolvasod az apróbetűs részt akkor ott van, hogy a garantál fel- és letöltési sebesség 0 kb/s.
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
buca84
őstag
Aki használ Eco S díjcsomagot, az kb mennyit telefonál havonta?
Az 1950 Ft kb menyi percet takar? 50?
A hívószámkijelzésért miért kell fizetni? Ami a képen van, az számomra azt jelenti, hogy tartalmazza.
Az Eco Mix tartalmazza a hívószámkijelzést?
-
.bruszli.
senior tag
válasz buca84 #24806 üzenetére
Ahogy nézem 50-54 perc közt,attól függ milyen irányban használod.
Csak a hívószámküldést tartalmazza az S és XS,a hívószámkijelzést nem ( tehát téged mindenki 'rejtettként' hív,ha nem aktiválod )
EcoMIX díja már a hívószámkijelzést is magában foglalja....ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
luke.
aktív tag
-
raziel01
veterán
Tudom, hogy annyi de ez hogy jön ide? Azt kérdezte, hogy korlátozás után milyen a net.
32Kbit/s-re korlátozzák ami 4 KB/s. Az esetek 100%-ban ennyi stabilan, hírolvasásra vagy emailre tökéletes még így is opera minivel.luke.: vicces mikor más csak segíteni akar, hogy ne legyél buta és még neked áll feljebb. Ráadásul igaza volt. Tudja már leírni az ember helyesen azt ahol dolgozik. Szép ez a magyar nyelv, illene szépen helyesen írni. Ez nem csak neked szól.
-
zso73
veterán
válasz callmeakos #24803 üzenetére
Én is nyígtam pár napja pont ezért. De ennyi a sebesség.(32kbps) Nekem a Dolphin is viszi a PH-t, ha m.prohardverbe lépek be. Operával a face is megy esetleg flipster. Bementem a kék ipszilonhoz. Ott is azt mondta az ügyfélszolgálatos csaj, hogy " belassítják annyira, hogy ne ehessen használni. A szolgáltatónak nem érdeke, hogy jó legyen a sebesség." Szóval ez is gáz. Kíváncsi lennék a Vodkázósokra is.
[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
inferno88
őstag
Valaki erre?
Semper fi!
-
fkrinya
tag
Hali!
A Sony Xperia T topikból irányítottak ide a problémámmal, hátha itt tudtok segíteni
Leírom a történetemet a meghiúsult telefonvásárlásomról a T-nél és kíváncsi vagyok, hogy van-e ötlete valakinek
A következő történt. Nem tudták teljesíteni a rendelést, mert új előfizetőként rendeltem a telefon ugyan azzal a díjcsomaggal amiben akkor voltam, amihez kellett a diákig. viszont két előfizetéshez egy azonosító nem játszik, szóval törölték a megrendelésem. Azóta már a honvédségi flottában vagyok és a meglévő hűségem szeptemberig tart amivel leghamarabb júniusban tudok készüléket vásárolni.
Szerettem volna neten rendelni részletre, de azt mondták, hogy ezt vagy júniusban tudom megtenni, vagy megrendelem dominóban, viszont arra nincs részlefizetési lehetőség és drágább is.
Szóval most maradtam a döglődő defy-vel és próbálok kiskaput találni amivel meg tudnám rendelni a T-t...
Ötlet?Köszi!
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Barátnőmnek van egy régi Nokia telefonja, amit ha hívunk csak 4et csörög, majd kisípol. Természetesen t-mobile-os a Domino benne. Meg lehetne oldani, hogy többet csörögjön?
-
tomy86
addikt
válasz pana0017 #24823 üzenetére
Szerintem be van kapcsolva az az opció, hogy ha x másodperc csörgés után nem veszed fel, akkor hangpostára irányítja a bejövő hívást. Telefon menüjében a hívásátirányítások beállításait ellenőrizd ("átirányítás, ha nem válaszol" vagy ehhez hasonló beállítást keress)!
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Most látom, hogy van duplanet 400 kedvezmény
Pl a mozaik xs így 2800 lenne.
Ha rendelek weboldalon egy készüléket, akkor a telefonhívásnál mondjam, hogy kérném ezt a kedvezményt?
A feltételn az teljesül, mivel decemberben írtam alá 2 év hűséget egy t-home csomagra.
-
fkrinya
tag
válasz #40993792 #24828 üzenetére
Hát a Defy-nek be van repedve a kijelzője, innentől kezdve nem tudom, hogy foglalkoznának-e vele.
Egy előfizetéshez több szám? Én arról tudok, hogy 5 sim-et kérhetek ki maximum, de ezek külön vannak számlázva. Amit mondasz az az lenne, hogy van két sim és mind2 egy számlára megy?
-
zso73
veterán
válasz inferno88 #24765 üzenetére
Lehet, hgoy kártya, de lehet, hgoy a 3G,2G átkapcsolás miatt nem jó a dolog. Én is jártam úgy, hogy nem voltam elérhető az automata átváltás miatt.... Próbáld kézi 3G, vagy 2G üzemmódban.
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
dokee78
félisten
Lehet olyat kérni a T-nél,hogy ha új készülék kerül a kínálatba,
vagy változik az árlista,akkor emailben értesítenek?
Vagy RSS hírfolyam? -
luke.
aktív tag
válasz sarkanyolo2 #24811 üzenetére
Nem kaptam föl magyarból mindig szar voltam, ez az igazság! Bár az utóbbi 5 évben javulgatok...
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
Fooler89
őstag
Sziasztok
Keresés után nem találtam a választ, így megkérdezem.
Vásároltam használtan egy telefont aminek a garanciája a T-mobilhoz szól viszont csak egy jótállási jegyet kaptam.Ebben az esetben érvényesíthető a garancia vagy csak is számlával?
-
törölt tag
Hali!
Írtam már a Trének ez ügyben, de 1 hete semmi válasz, így inkább itt kérdezem meg.
A my-t-mobile-ban van egy olyan hogy: Aktuális havi forgalom (nettó): 2 127 Ft
Namost erre rámegy még az áfa, (ha igen, mennyi %) vagy ténylegesen ennyit kell fizetni?! 3200Ft-os havidíjban vagyok, mennyit lehet elérni max, hogy a 3200Ft-ot elérjem, márha még rámegy az áfa?!Előre is köszi a válaszokat!
-
Lenry
félisten
ha hirtelen támadt igényem van egy microSIM-re, mert az N9-be az kell, akkor kapok másikat, ha bemegyek egy T-boltba, vagy pluszban fizetni kell érte?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
törölt tag
Ebből nemsokmindent tudtam meg, hogy igazából hány % is az áfa rajta, mert láttam egy minta csekket, de azon csak 19%-os áfa volt, ami még 2 éves volt. Szóval a kérdésem még mindig adott!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest