Új hozzászólás Aktív témák

  • Phreetsie

    tag

    gyerekek, ekkora egy undormany ceget, mint ez a T-Mobile.. nincs a vilagon.
    tortenet:
    vettem decemberbe egy telefont toluk, sohase voltam tag.. igy kertek mobileloleget. 40ezer forintot + reszletre vettem telefont is. majd januarba, vettem meg egy telefont, annal is elkertek a 40ezret + a keszulek arat. (ezt mar nem reszletre vettem)... van naluk 80 ezer!!! forintom, amibol mar egy szamlat levontak.. azaz kb. 77 ezer korul a szamla szerint.
    a ket reszletet is mar befizettem es a my tmobileba ez van: "önnek nincs befizetesre varo szamlaja"
    erre ma felhiv egy t-mobile-os p*csa, hogy a ket szamom meghaladta a 16ezer forintot es ezert lehetseges, hogy majd kernek hokozi befizetest.. a pofam leszakadt rogton. el is kezdtem a telefonba duhongeni.. 77 ezer penz mar nem eleg fedezet ezeknek? a bankkartyamat ne irassam rajuk??? megis a t mobile mit gondolt, hogy a 80 rugot amit befizettem nem fogom kihasznalni? nem is ertem. ha most befizetem a 10ezret, akkor sohase jar le a 77 ezrem kb.
    hulyenek nezik az embert, vagy fejos tehennek. en errol semmi tajekoztatast nem kaptam. vagy nekem kene utana jarnom az ilyen fa*zsagoknak? bezzeg, mikor fizettem nekik a 80ezret, nagyon mezesmazosak voltak. nekem azt mondtak, hogy amig a 80 rugo vegere nem erek, addig 1 forintot se kell ennek a mocsok lada cegnek fizetnem. erre felhivtak ma.. amugy meg 16 ezer a ket szam osszege ugy, hogy az egyiknek a havi dija 12ezer.. es kb. ho vege van. vicces ez az egesz. ha kiszamlazzak a +10ezret en felmondom az egeszet a francba es fel is jelentem oket. mert errol semmi tajekoztatast nem kaptam a vasarlas soran.

    [ Szerkesztve ]

    Lumia 710 BLACK | vodafone HU

Új hozzászólás Aktív témák