Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz Soulfly842 #23563 üzenetére

    cris78 írta: "Ahány T-s embert kérdezek mindenki mást mond"
    Soulfly842 írta: "Ami a szabály, hogy fél éven belül nem lehetett ugyanaz a csomag, mert akkor a promóciós kedvezmény nem érvényesül."

    Azt nem tudom, ez a fél éves szabály honnan jött, gondolom inkább 3 hónap akart lenni :) , de akkor lehet én leszek az n+1-edik T-s, aki erre mond (ír) valamit. Mivel chris78 előfizetéses, ezért én inkább úgy fogalmaznék, hogy ha az elmúlt 90 napban nem használta a Go!Net L-t, akkor érvényesülhet a kedvezmény, feltéve hogy korábban a 2011.10.01. óta tartó promócióban még nem vett részt a Go!Net L-lel. Másként fogalmazva, ha 2011.10.01. után akár csak egy pillanatra is aktiválta a Go!Net L-t, és az akkor megfelelt a promóciós kiírásnak (előző 90 napban nem volt aktív), akkor ellőtte a kedvezmény lehetőségét. De szerintem ezt már egyszer meg is beszéltük chris-sel még a nyáron...

    Intel fan11
    Ha lakossági havidíjas díjcsomagban vagy (és nincs Családbarát kedvezményed), akkor díjmentes hálózaton belülre az átirányítás (kivéve MobilOtthon és MobilOtthon Prémium, mert ezeknél 50,8 Ft/perc). Ha Domino számot irányítasz át hálózaton belülre, az 14 Ft/perc.
    Amúgy meg nincs elrejtve a honlapon sem :N
    http://www.t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/telefonalas/hivasatiranyitas
    Beca1990 #23575 >> WTF? :Y

    Mian
    Ha jól tévedek, akkor már minden WebShop-on vásárolt micro vagy nano SIM-es készülékhez postáznak új SIM-et (csak készülékváltáskor, ahhoz a hívószámhoz, amin a váltás történt, feltéve, hogy még nem micro vagy nano SIM tartozik a hívószámhoz). A postázás nem elírás, ezt a csomagtól elkülönülten küldi ki a Back Office (utána telefonon kell aktiválni).

    Gery15
    Szerintem MMS-re váltott a készüléked, de ez csak tipp.

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák