Hirdetés
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Warships
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz aprokaroka87 #96702 üzenetére
az pl. engem nagyon ritkán. havi 1x.
-
CP111
tag
Nekem is minden egyes Yeti appba belépésnél be kell jelentkeznem. Telekom app is ilyen.
Samsung s22 ultra minden a legrrissebb rajta rendszerrel próbáltam.Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
törölt tag
Ez egyre cziffrább...
Nekem: a yeti gyakran kidob (igen, már nem folyton, mióta frissítettem), a voda nagyritkán, a tré meg szinte/talán sose.De amin most mulatok, az az, h a yetis feltöltéskor megadott új egyenleglejárós időpont az elmúlt (hó)napokban vmikor megváltozott fű alatt: ma kellett volna ui lejárnia a yetinek, és az app sokáig ezt is írta ki, ehelyett most látom, h már azt írja, holnap jár le, miközben reggel meg még is jött az sms, h lejár ma este...
Ami továbbá azért is vicces, mert már a feltöltéskor is 91 napot adott a 90 helyett, és ezt jól tette, kap pirospontot, de h mikor csinált 92-t a 91 napból, rejtély...
Mindez kísértetiesen hasonlít a friss vodakalandomra: annak meg -holott egyszerre töltöttem a yetivel- tegnapelőtt kellett volna lejárnia, mert azok meg 89 napot adtak a 90 helyett... És már majdnem fel is töltöttem, mikor látom, h júniusig érvényes, topikban kérdés + üfsz-telefon, kiderült, h vban, tényleg június. Aztán a topikból megtudtam a miértet is: mkinek meghosszabbították 2 hónappal. Az már persze rejtély, h a 2hó nálam miért lett 3
De a vodánál az elhíresült káosz miatt annyira n lepett meg, és amíg javamra teszik, legyen, de a yetitől nagyon meglepett most ez az eltérés, h az app és a rendszer nem egyformán tudja, h a kártya mikor jár le...
Most azon gondolkodom, h kedvem lenne kísérletezni: h ha ma nem töltöm fel, akkor holnap vajon mit csinál: az sms v az app időpontja lesz a helyes? -
félisten
-
Landsmann
addikt
válasz #73820095 #96705 üzenetére
Nekem havidíjas előfizetés is van. Az appban az előfizetéshez tartozó adatkeret időtartamát mindig egy nappal rövidebbre teszi mint a beszédperceket. Például 20-án kiírja, hogy megújul 0 nap múlva, miközben 21-én van a számlazárás. Nem külön megrendelt netcsomag, hanem amit az előfizetés alapból tartalmaz. Most még azt írja mindkettőre, hogy 24 nap múlva megújul. Aztán ahogy telik múlik az idő, valahogy a netből 1 nap eltűnik.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
-
Gloob
addikt
válasz DrBubo77 #96690 üzenetére
Most kivettem az aksikímélőből, nincs korlátozásra állítva, engedélyeztem az értesítéseket, és a helyadatokat. A telefonhoz hozzáféréshez szerintem semmi köze, a névjegyzékhez meg aztán főleg nincs. Más engedélyt nem látok. Töröltem a gyorsítótárat. Visszaállítottam a sötét módot az appban. Meglátjuk. Neked ezek a dolgok hogyan vannak beállítva?
Samsung Galaxy A52S
-
trec12
addikt
Frankón elindult a VoWiFi.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz aprokaroka87 #96718 üzenetére
Jah nekem most mindegy én csak november végén jövök vissza, ha akkor lesz jó ajánlat. Szóval miattam ne kapkodjanak, csinálják meg jóra, legalább ios-en.
-
Fecó88
tag
Sziasztok Yettel tv-ét erintően nincs semmi infotok hogy feltőltő káryásoknak mikortól lesz elérhető. Nem engem érdekelne hanem egyik ismerősöm mer most csak azért nem akar előfizetősre váltani mikor neki ott a Telekomos kábeles internet. Kimondottan az miatt érdekelné hogy ugye aplikácioban is lehet felvenni tabletről tv re használná. Nem foglalna hejet a box meg a sok kanoc. Mer ugye ő panelben kis lakásban lakik.
Ipone13 Samsung Galaxy A22 5g Samsung galaxy tab s6
-
Landsmann
addikt
válasz aprokaroka87 #96708 üzenetére
Az oké, illetve az sem oké, hogy nem jól számolja anapokat, de nálam a net és a beszéd megújulásának idejéhez eltérő napszámot ír rendszeresen, főleg amikor már csak 8-10 nap van hátra.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Sword
őstag
válasz aprokaroka87 #96721 üzenetére
Mi köthető ahhoz a naphoz? Mitől vízválasztó?
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Zoolee19
senior tag
válasz Viktor0610 #96662 üzenetére
Nekem semmi ilyesmi,nincs fent szóval nálam ez nem okozhat gondot.
Yettel app tökéletesen megy.Lenovo Ideapad Gaming 3, Asus Rog Ally,IPhone 15,Xbox Series X
-
MODERÁTOR
-
pourri
aktív tag
Sziasztok, tudja valaki mikor lesz VoWiFi?
-
Somatom
veterán
válasz SpongyaBob #96731 üzenetére
Yettelpéntek. Olyan, mint a húsvéthétfő, vagy a Skálakedd.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
-
Fecó88
tag
válasz Viktor0610 #96726 üzenetére
Köszi az infót hát akkor két opció marad az ismerősömnek vagy marad a tekekom box OS tv a kanocokal együtt vagy át váltja a feltöltő kártyáját előfizetősre.
Ipone13 Samsung Galaxy A22 5g Samsung galaxy tab s6
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #96733 üzenetére
Ne keverjük bele a Yettelt a VoWifibe? Ezek szerint nincs benne?
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #96737 üzenetére
A Pató Pál úr nem a Yettel szóvivője? Keverem valakivel?
-
MODERÁTOR
-
muszi0521
aktív tag
Készülék választék üzletenként változik ?
-
CP111
tag
Valaki tud olyan média lejátszóról amivel lehet az új Yettel tv appban csatornát valtani lapozgatással? Amit a Yetteltől lehet bérelni az nem kell! Venni akarok, nem bérelgetni!
Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
donjohnson
addikt
a yettel-es pdf-ből szedd ki a típust és keress ebay-en: [link]
szerintem a Ch - channel gomb a lényeg, ha nem is ilyet veszel.TV Box: ZTE ZXV10 B866V2
Távirányító: Tech4Home Kashmin M2 Yettel RCUebay távirányító: [link]
aliexpress set top box ami hasonló: [link][ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Bl.Gyo.
őstag
Na ma 9-kor nálam is lelőtték a yettel tv-t. Viszlát sok reklám, és unalomig ismételt műsorok. 😄
-
veterán
válasz aprokaroka87 #96748 üzenetére
Ha szerencséje volt, akkor épp a sok reklám közben.
-
draco31
veterán
Hello!
Rendeltem egy feltöltős kártyát, 500Ft-ot kellett fizetni.
Ma érkezett meg, beraktam egy telefonba, de azt írja, hogy érvénytelen kártya.
Van még vele valami tennivaló, hogy működjön?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest