Új hozzászólás Aktív témák

  • Benőke

    őstag

    válasz kovimre #23060 üzenetére

    A magasabb win verziók több erőforrást esznek. A home könnyebben elmegy egy gyengébb gépen, vagy nagyobb akku idő marad ha a V5 -t nézzük.

    A driverezés mindig szívás mindegy melyiket veszed... Elméletileg az Acer és az ASUS is CD/DVD -t mellékel és azon rajta van az összes működő driver, az én ASUS -om wifi drivere sem található meg az ASUS oldalán, a gép mellé adott DVD -n viszont ott van ami kell.

    Azért megnyugtatlak, hogy DELL esetében is így van ez ha winfost használsz, szívás hegyek,a support meg tojik a fejedre... Ez nem egy belépő szintű dell, hanem egy business kategóriás egyedi megrendelésre készülő darab volt +500k ért szóval ez már csak így megy a notiknál szívás hegyek... Lassan az asztali gépeknél is kezdődik ugyan ez, a sok alaplapi drivertől nem tudsz mozdulni, mert nem tudod melyik ami kell feltétlenül a többi csak gép lassító felesleges szemét.

    Linux élből felismerte és semmit sem kellett telepíteni egyik notin sem :D

    Win alatt a legjobb megoldás ha az ember levadássza a drivereket és bemásolja egy mappába, aztán az eszközkezelőben telepítést kérni, aztán megtalálja magának azt a verziót amelyik valójában szükséges.
    (Legalábbis így szoktam csinálni...)

Új hozzászólás Aktív témák