Új hozzászólás Aktív témák

  • Benőke

    őstag

    válasz Bogyó bá' #20414 üzenetére

    Több dolog így egyszerre.
    Nem olvastad el figyelmesen ellenben válaszolsz, Amit persze szintén nem gondolsz át.

    Miért is kéne 15-20K -t még kiadni egy másik gépre? Mert egy épkézláb olyan érv sem volt amiért érdemes. Mondjuk net és egy szövegszerkesztő miatt mért kéne erősebb proc? Miért? Miért kéne gyorsabb vinyó? Miért? Pöcök egér? Használja azt valaki? A TouchPad is csak szükség megoldás mert jónak nem jó még az sem. (Mondjuk alma kivétel mert azok jók.)
    Erősebb proc többet eszik, gyorsabb vinyó szintén többet eszik. Magyarul csökken az üzemidő. Több memória? ASUS elbaxta nincs vita. 2Gb -al elmegy. Linux Röhögve... Még a W7 is elzakatol rajta...
    Miféle szolgáltatások? Mondjuk például mi? Megveszed használod... Ezzel nagyjából le is záródott a szolgáltatások köre... garanciát leszámítva. Az meg a ThikPad -et leszámítva pont hogy nem jó a Lenovo -nál.

    Még mindig nem világos mért kéne egy olyan gépre kiadni +20k -t ami nem bírja olyan sokáig ellenben erősebb, ami persze egyáltalán nem lényegtelen csak épp az extra erőre nincs semmi szükség. Akinek az erő számít ezekkel nem is foglalkozik...

    Szóval ugyan nincs rá szükség, de érdemes olyanért több pénzt kiadni mikor az üzemidő a lényeg és pont ott meg csorbát szenved? Biztos átgondoltad alaposan?

    Nem csak akkor jó ha nagyobb erősebb, gyorsabb.

    Biztos jó az az e130 de hogy a többi nem jó az a nettó hülyeség.

Új hozzászólás Aktív témák