Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz student #11134 üzenetére

    Abból volt egy sorozat, amit négyütemű Honda blokkal szereltek és sokan dícsérik, csak az a baj, hogy nem tudom kiszúrni hogy az az e, amit éppen nézek és ha egy négyüteművel gond lesz azt nagyobb gondnak érzem, mint egy kétüteműnél, mert utóbbi egyszerűbb, többen tudják normálisan megcsinálni. A fő bajom, hogy gondot nem akarok venni, ha szar, akkor elkönyvelem, hogy szívtam, megveszem amit kell és szervíz, csak ehhez az kell, hogy meg tudjm venni amit kell és a szervízben normálisan össze tudják rakni, be tudják állítani. Lehet hogy hozzácsapok még egy kicsit és 250-260k körül veszek valami új motort, de annyi rémtörténetet meséltek a lovkosztos robogókról, hogy az már több mint nyugtalanító. Mindenki azt mondja a környezetemben, hogy innkább egy leharcolt honda, yamaha, mint egy kínai, ez a kymco meg a kettő között lehet valahol.

    (#11138) Tothgera30

    Valószínűleg elkéstem már egy kicsit, mert én is azt látom hogy ki van fosztva a piac. Az Aerox-ok tényleg nagyon le vannak pusztítva :(((
    Relatíve nem drága ezekhez egy felújító szett ezért fókuszálnék a japán konténermocikra, amiket rendbehoznak és használt garisként értékesítik, de lehet hogy új lesz a vége, csak az igazság az, hogy úgy általánosságban "robogóra" sajnálok 200k fölött kiadni, mert mindig benne van, hogy ellopják.
    Most ahogy nézegettem az újakat még a Motowell az ami meglepett, 260k-ért adnak újonnan kétütemű léghűtésest, ami 4,2kW-os, annak úgy 80km/h a vége, de zéró infóm van a márkáról.

    [ Szerkesztve ]

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák