Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    Sziasztok,

    Szeretnek a gepemhez 'inkabb illo' gyors tarolot viszont nem vagyok benne biztos, hogy erdemes e, 'lehet e' (a kriteriumok miatt).

    Elore elmondom, hogy sajnos egy eleg 'buta' meresi alappal rendelkezem csak, tudom, hogy ez nem a mervado de csak ezzel rendelkezem jelenleg. Jelenleg a WEI 5.9-re ertekeli a winyom. Ha ezen tudna valami javitani a jelenlegi WDC Black 32MB-s winyomhoz kepest akkor az mar eleg szignifikans kulombseg lenne. Termeszetesen a cel nem ez, hanem, hogy ne a winchester legyen az bottleneck egyes esetekben. Jobb lenne egy kicsit kevesebb toltesi ido etc.

    A kerdes az hogy SSD-n kivul kepes erre barmi mas ami HDD alapu? Ahogy neztem az enyemtol ujabb HDD-k a 64 cache-ben es a csatolofeluletben kulomboznek es az irasi, olvasasi sebessegekben de ha jol gyanitom ez a gyakorlatban semmi vagy csak csekely, eszrevehetetlen elorelepes lenne?

    Az SSD-vel az a bajom, hogy valami olyanert fizetek horribilis arakat amit nem pakolhatok tele, folyamatosan figyelni kell ra es meg igy is romlik idovel... Ezen tul a lapom P67es es az SSD kezelese ha jol tudom (?) nem a leg optimalisabb bar nem tudom ez mennyit szamit. Az intel SSD SRT ugye nalam nincs (SSD caching).

    Neztem a Velocikat is, nem tudom azokkal kb ugyan az a sejtesem mint a 64MB-os HDD-kel, hogy nem lenne latvanyos gyorsulas + ha jol emlekszem akkor max 600GB.

    A hybrid hdd ssd technologia nem tudom mennyire fejlett vagy hogy elerheto e egyaltalan mar, annak meg utana nezek.

    Persze lehet, hogy mindent rosszul latok ezert is irtam... :)

    Koszonom!

    [ Szerkesztve ]

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák