Új hozzászólás Aktív témák

  • kotibor

    tag

    válasz koko52 #148069 üzenetére

    Már hónapok óta követem a topikot, látom a sok puffogást, az elégedetlenséget, tiszta Való Viág, már csak össze kellene zárni pár embert és élőben TV-eőtt nézni. Bánya nem bánya, spekuláció, szkaplerek (vagy mi), ki milyen alternatív megoldásokat talál ki ínséges időkre, érdekes régebbi vga-k is előkerülnek, tehát van itt minden.

    De a "Gondolom szellemi munkát végzel, mert felénk azt sem hívják munkának." ezért már sok.

    Szerintem ez már személyeskedés, már messze nem a topik témája. Lehet felétek nem sokra nézik a tanárokat, orvosokat, de gondolhatok pl a művészekre, költőkre, stb.... mert az nem igazi munka? Szellemi munka mellett fizikai munkát is végzek, nem szabad a kettőt egymás mellé tenni, ha valami értékteremtő akkor az munka. Kérem ne vicceljünk már, ne süllyedjen le a topik színvonala bizonyos szint alá, jó lenne ha a moderátorok gyakrabban gyomlálnák ezeket a gondolatokat, de gondolom nekik is van más dolguk... más néven munkájuk. Mert ez is munka.

    Ennyi lenne, ezek ellenére napi szinten visszanézek, de nem ilyeneket szeretnék olvasni, hanem videokártyával kapcsolatos dolgokat.

    Köszönöm

    2004-óta csere-berélek, az ezt megelőző értékelési rendszer alapján: kotibor felhasználónak 227 pozitív és 0 negatív értékelésem volt---> http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kotibor

Új hozzászólás Aktív témák