Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Bodor #31457 üzenetére

    Üdv!

    Nyilván igazad van bizonyos dolgokban. Viszont másik oldalról meg kezdjük ott, hogy nem kéne mindenkit ilyen magas lóról osztani. Szerintem... :U Tudom, hogy fárasztó egy idő után ugyanazokra a kérdésekre válaszolgatni, de akkor lehetne az összefoglalót is szájbarágósabbra csinálni, ennek elkerülése végett.

    Az ajánlott listával az a picike probléma, hogy sokakat (engem is) elbizonytalanított, hogy a boltokban jóval nagyobb kínálat van, viszont azokra nincs semmilyen formában említés. Igaz nyilván nem lehet mindegyiket végigtesztelni, de akkor már azokat egyáltalán nem is szabad megvenni? Mert az árakat elnézve, akad nem is egy, ami elsőre jó vételnek tűnik.
    A táblázatban meg pont az nincs feltüntetve, hogy melyik, mennyire ajánlott, esetleg árak stb. Mi a másik topikban pont ezért kaptuk meg a kritikát az oda látogató fórumtagoktól, hogy szép és jó a sok oszlop és adat, de mégis melyik az igazán ajánlott, melyiket vegyék, vagy épp melyik kevésbé jó, netán kerülendő? Tanultunk belőle és azóta nincs különösebb panasz.

    V300 valóban nincs benne, de az nekem sem volt egyértelmű, hogy azért nem, mert nincs róla tapasztalat, vagy azért nem, mert kerülendő? Igaz lehetett volna a topik keresőjét is használni, de van, hogy nincs hozzá türelme az embernek, vagy csak a nagy kapkodásban elkerüli a figyelmét... Illetve ennyi erővel összefoglalóban fel lehetne tüntetni, hogy mik a kerülendő típusok, ezzel is megspórolva a felesleges köröket.
    Egyébként meg kérdeztem mást is. :)

    :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák