Új hozzászólás Aktív témák

  • bepe79

    addikt

    válasz Kbali #1143 üzenetére

    Itt is leirom, hogy megjott a Garmin Nuvi 250-em :R
    Az elso negativum volt, hogy ujat rendeltem bar, de van rajta egy karc. :Y Hala az egnek nem a kijelzon (az hibatlannak tunik), hanem a korulotte levo savon. Na mind1, ezen hamar tultettem magam, en emiatt nem kuldom vissza, hogy csereljek ki, ha maganak a keszuleknek nincs semmi baja. A Travel Kit-et jo, hogy megrendeltem, ugyanis a Garmin ehhez a keszulekehez sem ad a gyari dobozban sem halozati toltot, sem pedig USB kabelt... csak es kizarolag a szivargyujto toltot es a szelvedore szerelheto cuccot. A Travel Kit-emben viszont benne volt a halozati tolto es az USB kabel is. A kutyu nagyon alacsony akkufeszultseggel erkezett, mert az elso nyomogatasoknal mar kikapcsolgatott. Utana toltottem kicsit, az akksi feleig, es ugy mar szepen navigalt kint a szabadban, mukodik kiralyul. A SIRF III chip pillanatok alatt jelet fog, piszokgyors, es stabilan tartja is a jelet. A Full Europa terkep elore van telepitve, igy egybol volt terkep is, lattam az egyik oldalamon a tengert, a masik oldalon a Roman Bnk. Street-et. Most ismet tolton van, most toltom fullra.

    Eddigi tapasztalatok:

    Pozitivumok:

    - gyors es stabil GPS jel fogas / muhold-fogas
    - fullos es jo Europa terkep
    - nagyon pici, kezben konnyen tarthato keszulek (ez szerintem igazi seta-navi, eszmeletlenul picike, de elvileg 3.5-os az kijelzo)
    - abszolut siman elfer egy zsebben is
    - erintokepernyo
    - egyszeru es konnyen kezelheto, atlathato menu
    - letisztult kijelzo-informaciok, nincs telezsufolva a kijelzo mindennel

    Negativumok:

    - az alacsony akku-feszultsegnel nem nagyon adott jelzest / figyelmeztetest, hanem szo nelkul kikapcsol
    - a nyelv-allitast nem nagyon talalom a menuben, lehet, hogy csak bekapcskor lehet allitani, amikor rakerdez (ha igy van, akkor ez sem egy nagy elony)
    - konnyu es gyors tolthetoseg a mini-USB porton keresztul a halozati toltovel vagy az USB kabellel
    - indulaskor mindig beadja a health `n` safety uzenetet (valoszinuleg nem kikapcsolhato)

    Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn

Új hozzászólás Aktív témák