Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz V.Stryker #90623 üzenetére

    Marha jó.

    Fejbedobni vele az éjjel kertünk tövén bagzó macskákat, másra nem nagyon, de örülök, hogy neked bejött.

    :DDD

    Foghatatlan (inkább mást simogatnék), nehéz, gagyi szenzor, gagyi wireless, gagyi gombimplementáció, abszolút használhatatlan "talpak" (just lol) és arannyal futtatott platinatömb ár, mert rajta van gyümölcsös logó (de még abból is hiányzik egy darab). Best buy. : >

    "de megvan az antiergonómia célja."

    Ezt nem vitatom. Az, hogy még véletlenül se vedd meg. Az meglehet, hogy az Apple dizájnos és ízléses cuccokat tud gyártani, némelyik még jó is, de hogy ezek nem a billentyűzetek vagy az egerek, az hót ziher.

    "Ha egyszer rááll a kezed, akkor nagyon természetes lesz és nem gáz."

    Feltéve, ha életben nem használtál normális egeret normális padon, mert akkor legfeljebb csak mosolyogsz (a könnyek letörlése után :DDD) .

    "Én azt gondolom, hogy a helyén kezelve ez nem egy rossz egér."

    Lenne, kizárólag netezéshez, max 5000 forintért az anyaghasználat miatt. Oké, a sok táccsos szörnyűség végett legyen 10 pénz, de egy forinttal sem több (vadonat új, bolti árról beszélek, garanciával), de még így sem kívánnám az ellenségemnek se.

    Bocsi, de ez így hirtelen sok volt, és már a reggelem is az Atompalm cikk alatti agyolvasztással indult. /( - _____ -)\

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák