Új hozzászólás Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    Sziasztok,

    Egy kis tapasztalatot , ellenvéleményt szeretnék megosztani veletek.
    Vagy 2-3 egeret kipróbáltam a macbookom mellé és olvasván a fórumot, kerültem a Magic Mouse-t, mint a leprást. Aztán mikor meguntam, hogy egyik egér sem jött be, vettem egy Magic Mouse 3 -at. (Pedig oda vetemedtem,hogy még a hanyategeret is kipróbáltam.)

    Szóval az egér marha jó. Nem tökéletes, de jó.

    Nagy kezem van és mindenki az ergonómiáját szidja. Részben jogos is lehetne, de megvan az antiergonómia célja. Nem mondok valótlant, ha azt mondom,hogy a macbookok touchpadja a világon az egyik legjobb. És részben ezt célt szolgálja a magic mouse is. Azért lapos, hogy könnyebben tudd simogatni a tetejét. Görgetni, lapozni fel le, jobbra balra, zoomolni, stb. Baromi jó. Ha egyszer rááll a kezed, akkor nagyon természetes lesz és nem gáz.

    Használata közben, többek közt a touch felületnek hála, kevesebbet kell mozgatni, mint egeret.Ami nem baj, mert azért két hátránya csak van. Az egyik, hogy nem minden felületen tökéletesen smooth a mozgása, ahogy ez elvárná az ember. Igaz, nem is szántam rá pár percnél többet, hogy vacakoljak a beállításaival.

    A másik hátránya, hogy a kattintás érzése, a mikrokapcsoló, kb egy 5000 forintos egér szintjén van. Ezt azzal lehet kivédeni, hogy külön progival lehet touch érzékennyé tenni a kattintást és akkor nem is kell kattintani a gombbal. Kipróbáltam, működik, de végül nem használtam.

    Akkuja jó. 2 hét után 83%.on van.

    Én azt gondolom, hogy a helyén kezelve ez nem egy rossz egér. Nem tökéletes, de ha a touchos dolgok bejönnek a macnél, akkor nagyot ebben sem fogsz csalódni.

    Én végül a rapoo-k és logitech-ek után csak eljutottam a Magic Mouse-hoz és azt mondom, nekem bevált. Tény, nem fizettem ki a teljes árat érte, pár hónapos darabot 20k-ért csíptem meg. Annyiért meg rendben van.

    Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Új hozzászólás Aktív témák