Új hozzászólás Aktív témák

  • Tyrel

    őstag

    válasz Tyrel #38070 üzenetére

    Visszatérve kicsit a Cougar Attack X3 RGB-re, így az első nap után ami rosszaságokat észrevettem:

    A kábele indokolatlanul vastag és merev, ill. ketté is válik 2 dugóra amiből az egyik nem csinál semmit. Be sincs dugva... Olyan érzés mintha nem ehhez gyártották volna a kábelt, csak ez vót raktáron és belenyomták...

    A szoftvere szerintem jó, de viszonylag lassú - mondjuk sokat nem használja az ember, egyszer beállítja 'oszt jóvan, a bill. menti a beállításokat saját memóriájába, nem kell a szoftverének futnia.

    A háttérvilágítás színei egyébként tök szépek, de nem kell kimondottan kreatívnak lenni, hogy olyan világítási módot találjon ki az ember amit a szoftverrel már customként sem lehet létrehozni. (mondjuk ez nem katasztrófa)

    A gépelési érzet még mindig jó, és mint mecha bill. nekem tökre bejön, de a gombok viszonylag hosszú úton járnak, így olyan játékokhoz amiknél 1000 leütés / sec-el kell spammelni őket valószínűleg nem túl jó. (legalább is ez az MX Brown verzió)

    A num lock és társai LED-ek nagyon lent vannak, közvetlen a numerikus billentyűzet felett, a gombok pedig magasan kiemelkednek a billentyűzet síkjából, aminek az az eredménye, hogy az említett ledeket kb. csak felülnézetből lehet látni, a szokásos asztalnál ülős, kb. 45°-os szögből viszont nem, eltakarják őket a numpad gombjai.

    Bal oldalon nincs Windows gomb, ezt szerintem nem nehéz megszokni, de biztos lesz akit zavar.

    Kb. ennyi negatívumot tudok mondani róla, ezektől eltekintve szerintem egy jó bill., szép, viszonylag masszív, jó a háttérvilágítása, szépek a karakterek a gombokon (viszonylag nagyok és élesek) az MX switch-ek pedig nem hazudnak, jó gépelni rajta.

    Bár 30-40 ezer forint között valószínűleg létezik sok ettől jobb mecha bill. már amíg jó az ember fiának az US/UK kiosztás, viszont amint felmerül hogy magyar kell alig egy maréknyi versenyző marad, és ezek közt szerintem megállja a helyét.

    [ Szerkesztve ]

    Turenkarn

Új hozzászólás Aktív témák