Új hozzászólás Aktív témák

  • julius666

    addikt

    válasz Domináns Hím #95289 üzenetére

    Ne legyenek kétségeid, mindenki alkalmazni fogja, idéntől már kötelező. Aki csak mostanában értesíti az ügyfeleit, az már elkésett, bukta esetén az asszony már perelné is. :)

    Akkor itt valami nem stimmel, mivel a brókerek többségénél még simán kapni az említett "nem EU-konform" papírokat.

    A haladó befektető szerintem az, aki tartósan a piaci átlagot jelentősen meghaladó nyereséget realizál. Ha nem, akkor ugyan miért hívnánk haladónak?

    A definíciódat a szabályzást íróknak is mondtad már? :DDD

    A sokszor hivatkozott Zsiday sokat beszél, semmit nem mond (nekem legalábbis tényleg semmit), és sehol nem látom azt a befektetői teljesítményt, ami miatt érdemes lenne a terjengős, minden esetben szigorúan Telex-kompatibilis fejtegetéseivel foglalkozni. Valaki tud valamit e téren, amit én nem?

    Én pl. szeretem olvasni a blogját, ritkán ír de nekem tud újat mondani, főleg ha olyan történelmi összehasonlítást hoz, amit nem ismertem. Meghallgatni ritkán szoktam, tényleg inkább átlag laikusnak szokott olyankor beszélni (joggal, ezek hallgatják azokat podcasteket/műsorokat ahová általában meghívják).

    Teljesítménye katasztrófa, de se megvenni nem kell az alapjait, se feltétlenül megjátszani amiket ír (többnyire nem is konkrét befektetési tippek). Én se teszem. De pl. tavaly háború utáni írása az jól jött, OTP-n egész szépet forgattam akkoriban (amúgy eszem ágában se lett volna valaha magyar papírt venni).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák