Új hozzászólás Aktív témák

  • DanielLong

    senior tag

    Erre szerintem senki sem fog tudni neked egyszerű választ adni. Függ nagyban a vérmérsékletedtől és hogy mennyit akarsz foglalkozni a befektetéseddel, mennyire vagy kockázattűrő.
    Alapesetben egy ingatlannal több a macera, de a havi bevétel miatt könnyedén kipörgethetsz vele egy hitelt is akár. Plusz valaki jobban szereti a kézzel fogható tulajdont. Az állampapír elég rizikómentes lenne, de infla felett nem sokat hoz (jelenleg). Az ETF-ek, részvények világa meg alapvetően hosszú távra szólna és tényleg bármikor jöhet egy válság, amikor 5 évig csak mínuszban lesz a hozam.
    Egyébként Pécs számomra egy elég haldokló környéke az országnak, bármennyi egyetem is legyen ott. Eszméletlen mennyi ember jár onnan Ausztriába és tudtommal alig vannak kvalifikáltabb munkahelyek. Gondolom oda valósi vagy, ezért adná magát ott a vásálrás.

    Szerk:
    (#39132) peppe79
    Nálunk otthon mindig tök jól működött a kölcsönzés, sosem volt belőle gond és mindenki jobban járt, mint a bankkal. Persze lehetünk mi a ritka kivétel, de a lényeg, hogy működhet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák