Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz hito #54146 üzenetére

    Az a baj, hogy ez túl messzire vezet.
    Onnan indult a dolog, hogy kompaktban gondolkodjunk és egységsugarú userben.
    Most olvastam vissza, láttam, hogy vita volt azon mennyire múlik a gépen és useren. Én nem titkolom, nem értek a fényképezéshez, videóhoz. Záridőt tudok állítani, ISO-t, esetleg állványra rakom és annyi.
    De azt látom, hogy a korlátozott tudás/használat mellett is vannak jobb képeket és főleg jobb videókat lövő gépek. Tehát én erre megyek, egy ilyet szeretnék. tudom, hogy töksötétben nem lesz jó képem/videóm, de nem is ez a cél. csak egy átlagos használhatóság.

    Szóval ami nekem nem kell/nem tudok vele úgysem mit kezdeni: optikai zoom, szűrők, előtétek, minden egyéb bizbasz. Nem kamionnal indulok neki. Utómunka: nem értek hozzá.
    Ami kell: Fényerős obi és optikai stabi ami a legtöbbet segít kevés fény esetén. Ha van fény még ennyire sincs nagyon szükségem.

    Egyébként mobilban is van már stabilizátoros, nyilván megint nem egy ász a jobb fényképezőkhöz képest, de szintén bőven jó - nekem.

    Összefoglalva még egyszer a cél: Átlagos használatra kell egy átlagos gép, ami jó fényviszonyok mellett jó képet/videót csinál ill. ugyanezt tudja kevesebb fény mellett is.

    szerk: Megnézted az említett mobilok sample videóit és az m2-ét? Én vagyok vak?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák