Új hozzászólás Aktív témák

  • hattrickuser

    tag

    válasz gianone #109278 üzenetére

    Úgy tűnik kezd trollkodásnak tűnni a számomra alapelvárásnak gondolt elképzelés. Erre még reagálnék, de rossz topicba keveredhettem.

    Én úgy gondolom, ha kiadok 50-70 ezret egy telefonra, akkor jogos elvárás lenne, ha...
    - az alapértelmezett és előtelepített gmail applikáció jelezze számomra ha emailt kapok. Ráadásul mindezt tegye meg minden esetben (még alvó állapotban is), ráadásul a hangjelzésen kívül ledes értesítéssel is. Talán nagy kérés, de ez minden gond nélkül működött is 5.0.1-es Android verzióval a régi telefonomon, úgyhogy nem gondolom, hogy ördögtől való elvárás lenne.
    - az hogy a megfelelő színben, kedvenc hangon stb. az feltételezi azt, hogy maga a jelzés megfelelően működik.
    - és itt van a probléma. Ez pl. az említett Xiaomi modellnél csak akkor működik, ha végigzongorázod azt a sok pontot amit linkeltem. Minden applikációnál aminél szeretnél értesítést kapni, ezt úgy vettem észre meg kell csinálni. Ez alól kivételt képezett a MIUI-s értesítés, ami minden reggel 8 óra körül küldött egy értesítést (amit tudatosan nem kértem, de nem gond, különösebben nem foglalkoztam vele).

    Összefoglalva a példádat, csak akkor tudod a kutyus hangját beállítani, lilára állítani a led-es értesítést, ha előtte megoldod azt a problémát, amelynek az a következménye hogy még az alapértelmezett hangon és színben sem kapod meg az értesítést (így nincs mit személyes ízlésednek megfelelőre állítani).

    Pár napig használtam Lumia 735-öt, az éppen akkor megjelent anniversary winphone10-el, de sajnos az áruház kínálata mennyiségben és minőségben alulmarad a már említett hatalmas elvárásaimnak.

    Nem szívesen ismétlem önmagam, de a Vodafone Smart Prime 6 minden szempontból megfelelt, ez alatt értem a használt Androidot is, mint rendszert. Úgy érzem passzolt hozzám.

    Egyszerűen arról van szó, hogy a 6-os verzió újdonsága nem nyerte el a tetszésemet, ennyi...

    Tényleg trollkodásnak tűnik, elnézést mindenkitől, már itt sem vagyok :R

Új hozzászólás Aktív témák