Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz Truman #76423 üzenetére

    Amit tehetsz, mivel microsoft account, beállítasz egy másik, friss emailcímet magadnak ahhoz a fiókhoz, és a meglévőtől elveszed a "be lehet vele lépni" jogát, míg a másiknál, újnál meghagyod
    A korábbi emailek zavartalul megérkeznek, sőt outlookon belül az lehet az alap küldő, viszont aki csak azt tudja és azzal lépne be már az email megadáskor megkapja, hogy "ilyen fiók nem létezik" és te még értesítést sem kapsz.
    Ezzel együtt majd minden ki fog léptetni, szóvval majd mehetsz egy ilyen kört is, de megéri: Ha "ahogy kell" lépegetsz be ott ahol MS fiók kell, és egy idő után megint elindul, akkor valaki azok közül a fiókok közül próbálkozik, vagy ott szivárog valami frissen.

    Ha ez után is folytatódik az ostrom a váltás ellenére, akkor meg tényleg alap spam-volt, szóval a feladóra mehet a spam-jelölés, ha tényleg nem hivatalos MS értesítés, mert a fentiek szerint próbálkozik valaki! (lehet, hogy erre kéne rá-szűrni, hogy ki a feladó, bár a hsz-első résznek is megvan a maga előnye!)

    [ Szerkesztve ]

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák