Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szellem.

Topikgazda

válasz Black Plague #17491 üzenetére

Szerintem a Parental Control nem feltétlen megoldás az FB problémára. Persze, le lehet tiltani az FB-t, de ettől még a szemét ott marad.
    Nagyon jó megoldás a linkscanner megoldás, de ez is csak akkor ér valamit, amennyiben foglalkoznak vele és kellő odafigyeléssel ellenőrzik az FB linkeket és alkalmazásokat.

A Szülői Felügyeleti modul alkalmas lehet, hogy letiltsanak bizonyos weboldalakat vagy kategóriákat, de az sem mindenható sajnos.Véleményem szerint, többet kéne foglalkozni azzal, hogy a káros weboldalakat kiszűrjek.
    A másik, azzal egyetértek, hogy hiába tesznek bele egy programba x,y fícsört, ha az alapok nincsenek rendben. Sokszor látni azt, hogy hiába pakolnak mindenféle extrát egy adott AV/IS termékbe, sokat nem dob a védelmi képességeken.
    Ahogy korábban írtam, szerintem ez csak marketing fogás semmi több. Azzal növelik az eladhatóságot, hogy extrának nevezett kiegészítőkkel reklámozzák az adott programot.
    Azt nem állítom, hogy mind haszontalan lenne, de jelentős mértékben nem növelik meg a védelmi képességeket.

Új hozzászólás Aktív témák