Új hozzászólás Aktív témák

  • Malachi

    addikt

    válasz Iron Funeral #5532 üzenetére

    filmben, könyvben talán klisés, de mibe nem tudsz 5 olyan kalandjátékot mondani, ahol a főhős a végén meghal. nekem elsőre csak a Fallout3 ugrik be.

    ráadásul a ME olyan trilógia, amiben a végén komolyan mondom, boldogan sétáltam VOLNA bármilyen halálsugárba, hogy megmentsem a társaimat, a galaxist, akárkit. ha nem ilyen balfék módon csapják össze. ne már, most komolyan, mekkora flash lett volna szembeszállni egy 2 kilométeres élő csillaghajóval, hogy a végén mondjuk puszta kézzel kelljen elintézni?

    meg hát klisé, nem klisé, az ilyen kikúrt nagy hősöknek, akik ilyen elképesztően lehetetlen küldetésre indulnak és MINDENT túlélnek a végéig, általában tényleg egyetlen céljuk van, és mikor beteljesítették azt, kicsit súlytalanná válnak. mit csináljon Shepard reaperek nélkül? belebolondulna, alkesszá válna. megkeseredne. ki tudja. tárlatvezető lenne a Reaper háborús múzeumban. szép jövő...

    nem véletlen, hogy a legnagyobb legendás hősök sokszor valami túlvilági helyre kerülnek, vagy meghalnak vagy örökre eltűnnek és névtelenségbe burkolózva élnek.

Új hozzászólás Aktív témák