Új hozzászólás Aktív témák

  • #35090688

    törölt tag

    válasz RobinHD #5159 üzenetére

    Köszönöm, én is valami hasonlóval szeretnék majd próbálkozni, tehát "a rendszer gyári állapotba való visszaállítása, a rendelkezésre álló helyreállító eszközökkel, SSD-re" lesz a feladat, nem pedig a jelenlegi vinyó tartalom "átköltöztetése". Utóbbi lenne a nehezebb, szerintem.

    Amit írsz, az annyiban nem stimmel, hogy ezzel a géppel, Windows 8 oprendszer mellett helyreállító lemezeket nem lehet létrehozni, sem a Windows nem tud ilyet, sem pedig a OneKey Recovery. Ez állítólag csak a Windows 7-ben van benne, a 8 nem tud ilyet, ezt olvastam, és nem is találtam a gépen erre lehetőséget.

    Az egyetlen járható út ún. "helyreállító USB stick" létrehozása, ami a Windows 8 beépített funkciója (tehát nem a OneKey Recovery-é), 16 GB-os pendrive kell neki, és a komplett helyreállító partíciót is átmásolja rá. Na ezt készítettem el, és ezzel fogok próbálkozni, ha megjön az SSD. De azt nem tudom, hogy ez létrehozza-e majd a komplett gyári állapotot az SSD-n, mint a 6 partícióval, vagy csak a rendszernek csinál egyet és kifújt. Akkor lennék nyugodt, hogy a gyárinak megfelelő állapot állna elő újra. Akkor tuti, hogy minden működne, ami eddig is működött.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák