Aktív témák

  • tropheus

    csendes tag

    válasz gergo19 #18990 üzenetére

    Sziasztok, én is boldog tulajdonosa lettem egy 32PFL7603 philips tv-nek. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes a firmware-t frissíteni? A hivatalos philips oldalon van újabb verzió, a mosatninál, de nem merem frissíteni, mert félek, hogy elbukom a magyarnyelvű menüt, ugyanis a verziószám mellett _english van a filenévben.

    Van aki próbált már frissíteni így, ha igen volt e jelentős változás? Valaki írta a fórumon, hogy 100 Hz-es Tv firmware-jével frissített 7603-as ból előcsalgatta a 100 hz-et. Tényleg lehetséges, hogy ugyanaz az elektronika van mindegyikben, csak lebutítják, hogy így olcsóbban adják, másik modellként?

    köszi
    tropheus

    ui: az eddigi tapasztalataim a tv-vel, kizárólag jók. Gyönyörű a képe sima tv adásnál is. Amit viszont kikapcsolva kell tartani az HD Natural motion. Néztem a HBO-n egy filmet amit moziban is láttam, és olyan természetellenes képet adott ezzel a képjavítóval, hogy már zavart. Olyan mintha picit gyorsítaná is a képet. Szóval azt kikapcsoltam. A pixel plus, mpeg artifact, színjavítás, dinamikus kontraszt, active control, dübörög és tényleg nagyon jók, de ez a HD natural motion ez nem jött be. Ambilight nagyon szuper, nagyon szeretem, jó hogy van benne.

Aktív témák