Új hozzászólás Aktív témák

  • Simon02

    tag

    Sziasztok,
    Van egy elég furcsa problémám az LCD TV-mel: LG 32lc41, nagyon régi darab. Tegnapig minden tökéletesen működött. Vettem HDMI kábeleket, ill. HDMI switchert, hogy tudjak váltani 2 gép képe között, egy ideig így is használtam, de tegnap néhány átdugdosás után már nincs jel a TV-n. Pontosabban, akkor nincs jel ha számítógéppel dugom össze, 2 különböző Set Top Boxot is rákötöttem HDMI-n és azokkal van kép és hang is. Kábelek tökéletesek (többel is néztem), 3 különböző PC/laptop HDMI kimenetével is összekötöttem, de ugyanez a jelenség: nincs jel, eszközkezelőben sem látszik. Ellenben, ha pl dsub-on kötöm össze PC-vel, úgy felismeri. Van egy Miracast-dlna eszközöm is, azt rákötve 1-2 másodpercig megjelenik, majd ugyanúgy nincs jel.
    Próbáltam hosszabb ideig áramtalanítani a TV-t, sőt a Service Menübe is bementem (TV-n és távirányítón Menü gomb egyszeri lenyomása) és nyomtam egy factory resetet, de nem segített.
    Lehet valamit tenni vele, lehet kinyírtam valamit és azért nem látszik mint kijelző eszköz? Esetleg javítható lehet? Segítségeteket előre is köszönöm (kérem, ha valaki tud megoldást/javaslatot, írjon nekem egy privátot is. Igyekszem figyelni a fórumot, de nehogy átugorjak felette)!
    üdv

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02

Új hozzászólás Aktív témák