Új hozzászólás Aktív témák

  • #32577792

    törölt tag

    válasz Quentin Ruby #1981 üzenetére

    akkor nevezd részlehajlásnak, vagy aminek akarod.
    4 éven keresztül, heti 6-10 ügyfélnek magyaráztam, alkalmanként 1.5-2 órában és átlag 2-3 alkalommal, hogy miről szól a dolog.
    azon ügyfelek 98%-a, akik megkeresnek, az első mondatuk, hogy olyan bankot ajánljak, ahol nem fognak a nyakába sózni egy életbiztosítást. én ezt tiszteletben tartom. szerencsére már nincs olyan helyzetben egy bank, hogy ezt előírja.a biztosítási ügynöknek meg általában két cél lebeg a szeme előtt: a minél magasabb állománydíj és a kötelező terv teljesítése.
    egy másik fórumban írták: egy neves bróker cég 1,9% jutalékért vállalta volna be az ügyfél hitelügyintézésért, mert már volt neki egy életbiztosítása! (vannak ilyen cégrendszámmal rendelkező bmw-k)
    én is tudnék mesélni naphosszat
    de hogy megnyugodj, a programunk kompletten számol: annuitásos, alacsonytörlesztésű és kombinált hitelt, amit nyomtatva megkapnak.
    ha neki az utóbbira van szüksége, adok neki egy telefonszámot és oda irányítom, de én nem vállalom el!
    megjegyzem, nem volt még rá példa!
    szted megoldás az, ha 2-5 év múlva kiváltja a kombi hitelét, mert nem bírja fizetni vagy csak egyszerűen olcsóbbat akar és akkor megszünteti a biztosítását? ki jár jól ezzel? megmondom, a biztosító. mindenki más bukik rajta, de legfőképpen az ügyfél! (visszavásárlási érték arányai miatt)
    de azt mondom, hogy aki ilyennel akar foglalkozni, tegye. sok sikert kívánok neki, majd kiváltjuk a hitelt pár év múlva...
    én továbbra sem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni, sorry

Új hozzászólás Aktív témák