Új hozzászólás Aktív témák

  • gaben22

    senior tag

    válasz Jahno #99713 üzenetére

    Napi kalandok MPL-földén :).

    Még egy napi agyfasz Postától (lassan elkezdem kisbetűvel írni őket, mint Nemecseket). Ezúttal egy nemzetközi pakkommal szivattak meg. Látom trackingen, hogy vámon van (előre le lett minden rendezve, fizetve, IOSS kód rendben). Pont hétvégére esett úgyhogy (gondolom) ügyfélszolgálat nincs. Csak a trackingen láttam a helyzetet, mert SMS és e-mail nuku (-> kódot se tudtam az online fizetéshez), hogy befizethessem előre a Posta fantasztikus kezelési költségét a magas színvonalú szolgáltatásuk után (itt jegyzem meg hogy ha előre van fizetve minden sem FedEx sem DHL Express nem kér egy forintot se kezelési költség címén, nem mellékesen FedEx meg DHL is 2 munkanap alatt simán leránt nekem pakkokat Japánból...).

    Természetesen 2 nap után kiengedték a csomagot. Tegnap meg landolt egy e-mail, hogy sétáljak be hozzájuk vár a pakk. Mondom b*zmeg ha mégis tudtátok az e-mail címem (mert a csomagon ott volt address2-ben annak rendje és módja szerint, első dolgom volt ellenőrizni...), akkor miért nem értesítettetek, hogy fizethetek?!

    Elvileg ugye úgy olcsóbb + még talán akkor lehet ki is hozta volna a postásom.... WTF...

    [ Szerkesztve ]

    Eladó cuccok: GPU: Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk; DAP: Astell&Kern AK70 mkII; IEM: JVC HA-FW01, RHA T20

Új hozzászólás Aktív témák