Új hozzászólás Aktív témák

  • Streetwise

    újonc

    Sziasztok!

    Pár napja vásároltam egy vadi új Kukirin G2 Max-ot, viszont töltési problémáim vannak.

    A roller eddig tökéletesen működött, viszont tölteni, vagy nem tölt, vaaaagy eléggé hektikusan. Egy jóbarátom lakásán stabil aljzatból nem volt hajlandó tölteni (töltőadapter ledje folyamatosan zölden világított, holott a roller kb 20% naftán lehetett, legalábbis ezt jelezte a fedélzeti panel.) Szerencsére még pont kiértem vele a debreceni vasútállomásra, ott vonatra fel. A vonaton aztán a büfékocsi egy konnektorában viszont a töltő AZONNAL életre kelt, és így egy bő 1:45 percet tudtam egyhuzamban tölteni a gépsast, amivel így végül hazajutottam.

    Idehaza aztán megint ugyanaz a nóta: töltő bedug, minden oké, rollerre rádug - és nem tölt. Töltőadapter ledje folyamatosan zöld, holott a roller olyan 25-30% nafta között van valahol.

    Próbáltam a neten utánanézni a problémának, viszont sajnos nem vagyok annyira műszaki beállítottságú, hogy nagy magabiztossággal ki tudjak méregetni dolgokat és nincs is itthon hozzá felszerelés. Illetve nem biztos, hogy ezek után én magam meg szeretném -e bontani a trepnit, hogy hozzáférjek az elektronikához. Viszont visszaküldeni azért nem szeretném - gar ide vagy oda - , mert dobozban 36 kg a jószág és külföldről rendeltem, szóval a gatyám rámenne a szállításra. Abból a pénzből már vagy én csinálom meg valahogy, vagy szervíz. Viszont nincs ötletem egyelőre, hogy mi lehet a hiba.

    Amire valamennyire gyanakszom, az az aksi biztosítéka. YTube-on láttam egy videót, ahol szinte pontosan ugyanezen problémára, ráadásul szintén egy Kukirin rollernél (csak a típus volt más) az oldotta meg az úriember gondját, hogy kivette a roller aksija elől a kis biztosítékot, direktben kötötte a belső töltőkábelt, és láss csodát - neki megjavult a rendszer.

    Lehet hogy nálam is ugyanez a probléma? Vagy valami más? Aki ért hozzá, és volna 1-2 perce válaszolni, annak előre is megköszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák