Új hozzászólás Aktív témák

  • nonsen5e

    addikt

    válasz pictigjis #21648 üzenetére

    Privát ember miért nem teheti meg azt, hogy bemegyek a bankba, aláírok nekik 30 papírt, (vagy csak betickelem a pipát 3x, hogy elfogadok mindent IS) hogy vállalom minden ellopott pénzemért a felelősséget és azt használhatok amit akarok cserébe? Nem mintha rootolt telefonról utána a szomszéd városban lévő bankigazgató accountját tudnák feltörni, hanem csakis az enyémet.

    Miben különbözik az a cseszett telefon az asztali géptől ahol az emberek 99%-a a default admin fiókba van belépve vindózon? Illetve ha meghekkelik a telefont, ott ugyanúgy ellophatnak mindent ha telefonos böngészőbe lép be az ember. És akkor most nem is beszélek ilyen minden lezárt és biztonságos telefonon futó szárnyas ló kémprogramokról... :U :U :U

    ---

    cocka: Lokál VPN szerver alapúak. Mármint a telefonodon fut localhost egy VPN szerver, és önmagára csatlakozik a telefon, szóval nincs sok gond velük sebesség tekintetben. Hátrány, hogy ha ilyet használsz nem tudsz valódi VPN-re csatlakozni egyidejűleg mint pl. egy host file alapúval.

    zsola400: Magisk 23 van nekem is, ez nem eszi meg már az új K&H-t. Topikra ránézek, köszi!

    D4 klán: HunPH - invért privát rám

Új hozzászólás Aktív témák