Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyöször

    senior tag

    válasz kunberci #1037 üzenetére

    Egyszer volt egy régi 20kg co2öm annak meg a csapja eresztett. Olyan jó a levegős kuplungom meg a csövek, hogy ha nincs belecsattintva az apa a gépen akkor max tán 2 hét volt, hogy nem nyúltam a géphez, nem mozdultak a mutatók. Ha a saját apa van belecsattintva ami a gépen van, akkor 1 hét alatt szisszen el a reduktorból a nyomás. De azt nem tudom, hogy a csatlakozásnál ereszt vagy maga a gép esetleg a gépen lévő 5 centi csövön a bilincsek.
    Én a reduktorhoz adott keményet használom. Mikor megvettem az első palackom felszereltem rá az új reduktort 1 új tömítéssel, maradt 3 újam. Mikor elfogyott a totyából a 10kg, tettem rá a kulcsot és megmozdult a hollandi. :-) meglazult ahogy eltaposta a tömítést. :-) azóta azt a szétnyomorodott szart ki se tudnám belőle venni, de nem is akarom, mert nem ereszt :-) pedig moatanában sokat volt csavargatva. Mikor megkaptam a próbára a szomszéd korgonját, 5 percenként átraktam, hogy tesztelgessem mindenféle pozícióban hegesztéshez. Egy nap vagy 20 csere :-) de most ennek vége lesz az omnival. Persze ja 13fél mindenhol, ahol néztem meg a pumánál ahol megrendeltem is annyi, csak az nekem már lélektanilag 14 :-)
    Még ezt a sóherkedést a pb tömítögyűrűvel. Kerül 20 fillérbe az eldobható piros, de 2 éve nem adnak a palackhoz. Pedig ha elrepül a felhasználó, nem vesz többet palackot.

    ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

Új hozzászólás Aktív témák