Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyöször

    senior tag

    Tehát. A mikyreg-em ami egy reduktor co2-argon felirattal, az w21.8 hollanderes. A co2 palackjaim ilyen csappal vannak szerelve.
    A corgonom természetesen G1/2es és ha nem mondod nem figyelem mennyire lötyög rajta a hollander. Igazából talán mintha feltűnt volna mikor először tekertem rá de biztos bejött a nemtudokmittenni faktor és letojtam. Pedig előtte is hallottam már, hogy különböznek a menetek csak nem tudtam mik különböznek. Mikor az első palackot vettem, vittem a reduktort is rápróbálni.
    Most meg 20 webshopot végignyálaztam, egy mikyreg 12 mindenhol, de kell pár szerszám is és csak a puma toolsnál van minden, de ott meg csak omnireg van 14ért. Akkor annyiért lesz minőségibb darab biztos, megéri ha nem viszi le a fejem. Kb veszélyesebb volt működni így vele mint a kovid :-) Itt ki van írva az adatok közt, hogy G1/2 menet. Tiszta luxus lesz csak átcsattintom a levegős kuplungot amivel meg van oldva a csatlakozás. Mindig is erre vágytam, nem kell felemelni a 27-30as villáskulcsot eztán :-)

    [ Szerkesztve ]

    ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

Új hozzászólás Aktív témák