Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz lm83 #81599 üzenetére

    Az elejét tudjuk jól nem a játékosoknak akartak elég időt adni, sokkal inkább vmivel fenn kell tartani az érdeklődést. Az előző solo is ugyanígy 1-1,5 hónapra jött kieg után. Majd mire ez lecseng addig jön az arénába a kövi rota. Sztem jól kitalálták, sokkal jobb ez mint az utcsó 3nál ahol 2 hónap után már csak a napikat tolta le az ember vagy azt se.

    Nekem eddig tetszik, igaz egyenlőre csak a free-t próbáltam. Direkt nem néztem streamet, mert olyan ritkán van solo kontent, hogy nem akartam semmit lelőni. Ez nálam naxx óta így megy, biztos van olyan is aki gyorsan túl akar lenni rajta.

    Elég jól sikerült az első dungeon runhoz csiszolniuk rajta, van benne random, de kontrollálható, nem érzem azt, hogy teljesen esélytelen vagyok ha nem a megfelelő passivok és deck darabokat kapom. Aztán csak lehet sikerült az OPba belenyúlni, mert mind2 mód első nekifutásra meglett.
    Tetszik, hogy vannak mini questek, amivel az újrajátszhatóság se fog dög unalomba torkolni, mint pl.: a witchwoodnál, ahol ha elsőre végigtoltad a runt mehettél még 2 bosst, hogy megadja a kövihez a questet.

    Persze kár is egy naxxhoz vagy karához hasonlítani, nyilván ott sokkal jobb volt gold/dust arány. Az hogy valóban megéri-e, meg mindenki eldöntheti az első "szárny" ingyenes. Nekem tetszett a körítés. Szépek az illusztrációk, jók az interakciók az egész tényleg egy kalandot próbál megörökíteni egy könyvbe foglalva.

    Az nem teljesen világos, ha goldból veszem akkor is megkapom a legendást a végén, vagy az csak az RL pénzért jár? Korábban az oldalak úgy hozták le, hogy igen, de a tegnapi bejelentéskor csak a pénzesnél láttam.

Új hozzászólás Aktív témák