Új hozzászólás Aktív témák

  • #75376384

    törölt tag

    válasz tomazin #39027 üzenetére

    bevallom nem próbáltam, a fenti reddit link hozzászólásai között bukkantam rá. a zseniális az egészben, hogy valaki ezt hajlandó volt egyáltalán elkezdeni és megcsinálni úgy ahogy.

    (#39025) thesound: nekem rank 14-ről 54 meccs kellett előző hónapban. rank5 2 csillagnál álltam meg (70,4% winrate)

    (#39019) szalontai: én elhiszem amit mondasz, vagyis azt, hogy miket tapasztaltál béta óta, de tartsd szem előtt, hogy ott egyesével jöttek a kiegészítők.
    aki most kezdi arra vár az alap "pakk", 2 kieg és 2 adventure. utóbbi esetében 5 ág (4naxx 1brm) szinte kötelező és akkor még nem tud dragon paklival nyomulni. ahhoz, hogy össze tudjon rakni akár egy olcsóbb paklit kell vennie pár boostert (ki tudja mennyit), ami pénz mehetne naxxra vagy brmre. ha viszont mindent félretesz, akkor lényegében basic lapokkal kell összeszedni 3500 aranyat, ami nem kis teljesítmény.
    én amerikai szerveren próbálkoztam ezzel, valamikor brm előtt kezdtem és nem kevés játék időbe fájt összeszedni a fenti 5 ágat és mondhatom szerintem azt, hogy valamennyire már tudtam bánni akár egy basic paklival is, ellentétben egy teljesen kezdővel.
    kicsit kacifántos lett, de remélem érted a mondanivalóm lényegét. :)

Új hozzászólás Aktív témák