Új hozzászólás Aktív témák

  • Gino20

    őstag

    válasz Quetz #181201 üzenetére

    Én annyira óvatos vagyok vele, hogy kicsit meg is vagyok lőve, mert ha az "új fícsörök" igénnyé válnának, akkor a mostani helyett legalább az AVR10-re kell váltanom :D . Akad még 1-2 egyéb opció, de nem Denon, malac, yamaha és társaira gondolok..

    Teljesen egyértelmű, hogy Én itt nem vagyok kompetens személy és csak a kevés tapasztalásra "hagyatkozom" kellő kompetencia hiányában, de had kérdezzem meg.

    Te hallottad már ezeket a termékeket?

    Értem, ez egy mérés........, de pl a napokban linkelt táblázat [link] ugyan erről az oldalról számomra egy kabaré, amivel csúnyán félre lehet vinni egy egyszerű felhasználót.
    Őszintén nem tudom, de ha a forrásba rakok egy PC-t és az az által nyújtotta kalibrációt, akkor esetleg értelmet nyerhet ez a vicces táblázat? Kétlem (ha egyáltalán van összefüggés).
    Lehet rossz a gondolatmenet, de a legtöbb HM felhasználó szerintem csak annyit csinál, hogy összeköti az AVR-t, sugárzókat, kalibrál amivel tud, meg lehet beköt mondjuk kompakt megoldásként egy médialejátszót, de a forrás nem feltétlen tartalmaz PC-t és az az által nyújtott kalibrációkat....és amíg ez nincs meg mindenhol, minden környezetben, addig az Arcam úgy gondolom más kávéház (főleg egy ~100 pontra értékelt Denon 3000-hez képest)

Új hozzászólás Aktív témák