Új hozzászólás Aktív témák

  • decoati

    aktív tag

    válasz shalafi66 #36842 üzenetére

    Na jó, ezt az egyet még:

    "Lényegtelen, miből élsz, az sem paraméter." konkrétan azt írtad, hogy amit tanácsolok baromság, holott szemlátomást nem érted mit pofázok. Mondjuk engem nem zavar. Van, aki egy rakás pénzt fizessen a hülye ötleteimért... amcsi ipari méréstechnikai multi, principal failure analyst pozi... én és a csapatom napi szinten tucatszám dolgozunk ennél nagyságrendekkel összetettebb problémákon... Mindegy, nem releváns.
    "Meg lehet csinálni az eszközt bárkinek (ha csak egy precíz fújáson múlik xD)." tényleg ilyen nehéz értelmezni amit írtam?
    "Amúgy kondi hiba miatt nem tűnik el a teljes tápfesz, max. szűretlen lesz, az meg 100Hz brummot jelenthet. Ha zárlat, akkor meg elképzelhetően füstöt és láthatóbb jelenségeket. :D Esetleg preamp fokozat szűrt tápfeszültségére lehet érvényes az ötlet." DC/DC, bármilyen topológiájú kapcsüzemű táp/stabilizátor feedback vonal probléma, specifikáción inneni/túli kapacitív terhelés? Kapcsolójel a tápon, aminek inteferenciái hallható hibát okoznak a végfokban? Bizonytalan stabilitású VCO/PWM controller, ingadozó/modulálódó feszültségszint miatt megugró torzítás, elégtelen feszültségszint miatti féloldalas clipping, stb? Mindegyik lehet egyetlen hibás kondenzátor a tápban, és igen, elmelegedésnél jelentkező hiba esetén mindegyik reagál "egy precíz fújástól, igzdé". Medzsik.
    "Azt persze nem értem, miért ne lehetne leírni egy másik véleményt." Én egy árva szóval nem minősítettem a véleményed, mert egyébként rendben van. Te minősítetted az enyémet, anélkül, hogy értetted volna a lényegét.

    Na mindegy, részemről ennyi. A kolléga megkapta az infót, úgyis csak ennyi célom volt, nem ez a gyerekes faszméregetés.

    család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken

Új hozzászólás Aktív témák