Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz Donki Hóte #36544 üzenetére

    Ezek jó hangszórók voltak, sőt. Annyira jók, mint bármelyik SEAS. Csak nem nagyon tartósak. De akkor nem volt még tapasztalat a PP ilyen felhasználásáról. Ma már jobb lehetne, ha lenne.

    #36545tvamos
    Hát nincs róla túl sok független, objektív infó, szóval én nem tudom. Ami van, az alapján az új vszeg nem éri el a régi hangszórók színvonalát, és nagyon fura dolgokat csinál a hangváltó. De legalább sokáig fog működni.

    #36546fererencz89
    :D A kis darabszámú, nem költséghatékony, nem megtérülő termékek nem azok. :D

    Most oké mindenre lehet ezt mondani, hogy minden kínai, de azért ennek konkrét hangszóróknál, hangszórómárkáknál jól követhető, mérhető nyomai következményei voltak. A keletebbre költözött friss gyártások sosem hozták a ScanSpeak/Vifa/Peerless termékeknél a régi német lágyrészekre épülő hangszórók színvonalát. Mennyiségben sikerült túllépniük a 90-es éveken, minőségben nem. Persze, amint látszik, erre nem is volt semmilyen igény.

    #36547tvamos
    :) Jó, hát a Jamok és Wharfik pl. legendásan borzalmasak voltak, származási helytől függetlenül. Szerintem azoknak a többségét inkább kerülni kell 1990 körüli dátumról is.
    A Klipsch meg ezt a tölcséres magashangszórós vonalat erőlteti minden új mozis hangsugárzójánál, de egy-két mérésre ránézve nem igazán működnek jól, a vszeg szándékosan elbénázott hangváltókkal.

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák