Új hozzászólás Aktív témák

  • bkercso

    nagyúr

    válasz shalafi66 #36035 üzenetére

    Ha nem hallod egy vacak elko és egy fólia közt a diffit, az nem jó. :R
    Nekem nincs nagy tapasztalatom hangsugárzókkal, vásárolt fejest hallgatok és elektronikát fejlesztek. THD-ban pl. 2-4 nagyságrenddel kisebbet torzító dolgok (pl. műveleti erősítők) közt is hallani különbséget, mint amekkorát a hangszórók torzítanak. Szóval nem csak mérni kell - de mintha már 1000x megfutottuk volna ezt a kört.

    "Őszintén nem nézek így csak kondi ESR-t, mindig egészben nézem legalább az adott kört/szűrőt+hangszórót. Mérni is csak szórakozásból mértem ilyet."
    Megint nem lettünk okosabbak. Szerintem (ismét) fölöslegesen gépelünk. Hangváltókat amúgy is terhel egy alacsony impedanciás hangszóró, így talán itt kisebb gond az LC-rezonancia, mint tápok szűrésénél. (Ott volt olyan, hogy egy csillapítatlan LC-szűrő rendszeresen pattogtatta a BT-kapcsolatot, mert sugárzott a DC-adapter hosszú kábelén. Kétoldalt dampingolt CLC-szűrővé kellett alakítani.)

    [ Szerkesztve ]

    Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

Új hozzászólás Aktív témák