Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    sziasztok.

    olyan kérdésem lenne, hogy gondolkodom a jelenlegi laposom lecserélésén, vagy asztalira, vagy laposra újfent. 2-3 évre, tehát hosszabb távra gondoltam. mindenképp gyakoribb power user használásra kellene (időnként játékok, lehetőség szeint fullon, de ebbe a DOOM 1-2-től a régebbi/újabb NFS-eken, illetve Heroes III-on keresztül a legújabb DOOM-ig, vagy GTA-ig sok minden benne foglaltatna), de az esetek 70%-ában net, olvasás, YT, néha filmezésre lenne használva.
    először az i5 + GTX 960M-es N szériás ASUS-t néztem ki magamnak, de olvasgatás után többen a tudomásomra hozták, hogy ha érdemben játszani is akarok a gépen, akkor min. 970M kell, vagy 980. igaz ez?
    ha igen, akkor milyen gamer laptopot ajánlotok? én az Alienware-ekkel szemezek, ASUS ROG-ról, meg az MSI hasonlójáról valahogy nem hallottam túl jókat, meg nem is annyira tetszenek.
    lehetőség szerint 17"-eset vennék. proci gondolom mindegy, hogy melyik i7 van benne, nem? igazából inkább a VGA a döntő, nem? nagy a különbség a 970 és a 980 között? vagy esetleg várjak még a 1070-esre alapuló mobil VGA-s modellre? van számottevő különbség köztük fHD-n?

    ja, az lemaradt, hogy a hatékony hűtés kulcsfontosságú, ahogy az anyagminőség, illetve az IPS és az SSD vagy bővítési lehetőség is, ha már ennyit kib...ok egy gépre :D és ezekről is jókat olvastam az AW-nél. jól tudom?

    köszöntem,
    Yeff

    [ Szerkesztve ]

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák