Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz Apollo_21 #80778 üzenetére

    A mondandódban nincsenek érvek csak amolyan szokásos burkolt lesajnálós okoskodás. Soha nem volt ilyen laptopod mármint Clevo meg olyan sem amit én most használok, sem tudod az igényeimet, de megy a fejcsóva.
    Szóval mint mondtam én maradni akarok a jelenlegi felállásnál(MXM csat+cserélhető asztali proci....az élettartam miatt is...asztali proci asztali vga amit majd cserélhetek is 4xxx szériára) és ebben egy i9-9900K proci hosszú évekre ki tudna szolgálni. Nézz utána miről van szó. Mint írtam a mostanim is teljesen kiszolgál hisz minden meg van általa ami nekem kell. Én a jövőről gondolkozom, amit nehéz úgy alakítani ha nem kapsz újonnan később talán használtan sem olyan kialakítást amit szeretnél és főleg nem ilyen jó áron mint itt amit kínálnak. Sír mindenki milyen sokba kerülnek még a fos laptopok is nemhogy a jobbak, talán le kellene menned a boltba venni 1 kiló kenyeret és majd megtudod minek mi az ára. Ha meg lenne nekem most az a gép (proci+ram) senki a közelemben sem lenne teljesítményileg a legdrágább lapost is kenterbe verném. Milyen felesleges kiadásokról beszélsz? Tényleg kezdj már el számolni tanulni? :U :W

    Még nem vettem amúgy meg, lehet el is viszik.

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák