Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz gago1975 #63332 üzenetére

    Szia!

    Nem hasonlítottam az enyémet a másikhoz, sem mondtam hogy jobb, csak arra utaltam jobb hogy nem annál maradtam. Annyi pénzért nagyon nem lenne meggyőző az számomra.

    "Te is rá, sőt te jobban rá szorultál a kiegészítő hűtésre, annyi különbséggel, hogy a GP66 még bőven el van a kiegészítő laptop hűtő nélkül is, megáll a hőfok teljes terhelés alatt max venti mellett CPU 80-85°C GPU 65-70°C környékén míg a tiéd sajnos nem tud létezni nélküle."

    Tisztázzunk valamit az enyém egy mxm kártyás, alakítható, hardverileg bővíthető laptop, míg a másik egy bga amit tud azt tudja. Szóval nálam több minden belefér. Jelen pillanat van egy hűtő a procinak és van egy a vga-nak, külön-külön. KillHates projektje, de azért ha nem lennék ez nem lenne.
    Laptophűtő nincs....ennyi az állvány szállítva. Rém egyszerű felállítani bárhová.




    Könnyebben tudom szállítani mint ezelőtt. Szóval ezzel a kártyával így megy, másfélével meg máshogy ha majd hülye leszek visszaállni a korábbi felállásba.


    Az eddigi csúcsom hűtőszekrénytől távol, csak elrettentésül. ;]
    Most ahol vagyok persze azért ennél több, melegebb van.
    Játéknál hosszabb idő után is tudom tartani a fokokat (régebbi fotóm, átlag ezt hozza)
    40-60fps között.


    Kell majd egy laptopszerelő, aki leszedi az alaplapról az mxm kártyát tartó első két csavar támaszt és akkor úgy fogom tudni használni a lapost mint az előző alaplapommal mielőtt elromlott. Továbbá nekem a teljesítménye megfelel, de még +30W erő egy megfelelő időben rá fog menni a vga teljesítményéhez. Lesz, van olyan játék ahol azt a pluszt élvezni fogom tudni mikor meglesz.

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák