Új hozzászólás Aktív témák

  • Fyodor85

    csendes tag

    válasz haarmaan #1033 üzenetére

    Megnéztem a videókat. Valóban nagy előny a jobb látószög a Sony esetében. Viszont ami nekem még fontos lenne, az az erős kép stabilizátor, a Canon -nál van motoros kép stabilizátor is. Ez mennyivel jelenthet jobb képstabilizálást?
    Azt írtad, hogy gyengébb fényviszonyok közt jobb a Sony, viszont normál fényviszonyok közt hozza e azt a minőséget mint a Canon LEGRIA HF S20 vagy a Panasonic HDC-SD900? A Canon -ról és a Panasonic -ról elég jókat írnak. A Sony -ról készült tesztet még nem találtam, mármint olyant, ami magyarul íródott volna. Tudnál esetleg ilyent mutatni nekem?

    A 2 Sony közt különbségként még láttam a nagyobb felbontású állóképkészítést is, bár fényképeket nem kifejezetten ezzel készítenék.
    Az árkülönbség kb 80E Ft. A több manuális beállítást annyira nem tartom fontosnak, jó ha van de nem létszükséglet. A jobb LCD már nagyobb előny számomra, de ez még mindig nem ér meg +80E Ft -ot. A felvételek minőségében van e különbség?
    Illetve szerinted megér e 80 pluszt a drágább Sony?

    Esetleg tudnál e küldeni olyan videót, ami ezekkel a Sony kamerákkal készültek?

    A Panasonic GH2 és a Sony nex-5n azért nem alternatíva, számomra mert kb 10 hónapja használok egy Panasonic FZ38 -at fényképezésre, és ha a fenti két termék közül választanék, akkor feleslegessé válna a készülékem, és ezt nem szeretném. A másik problémám ezekkel a készülékekkel, az a fogásuk, szerintem hosszú távon kényelmetlen velük a videózás.

    Persze ha nem lenne fényképezőgépem, akkor elgondolkodnék az ilyen jellegű készülékeken is. Bár amit küldtél Panasonic GH2 -vel készült videót az eléggé tetszett. Durva, hogy miket tudnak már az ilyen 2 in 1 gépek.

    Én korábban komolyabb fényképezőben a Canon 550D- t néztem sokáig. Mostanában pedig a 600D tetszett, de egyelőre megfelel a Panasonic FZ38 -as om is a célnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák