Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz Rypejakten #4300 üzenetére

    Tudtam, hogy valaki készpénznek fogja venni ezt az osztás dolgot, na kifejtem akkor érthetőbben:

    TERMÉSZETESEN ezt nem egy total stats (441) osztva rating (73) szintű általános iskolában tanult osztásként kell felfogni...... a ratingok súlyozva vannak, tehát a 79 és 80-as rating között is oriási különbségek lehetnek, ott az 1 pont az nem 1 pont különbséget képvisel.

    Ezenkívül még sok más dolog is befolyásolhatja, kezdve a mellette lévő játékosok ratingjától, egy példa:
    egy 83-ast még jobbá tehet ha mellette egy 77-es player van chemistryben, vagy ha a csapatban van olyan. Ezt nem lehet konkrétan tudni persze, de a LÉNYEG: a csapatra mindenképp jó hatással van, ha 80 alatti játékosok is vannak benne. (sokan játszatnak fullos 85+-os csapatokban pl 1-1 non-rare kártyát! ez miért is lehet vajon?)

    A legegyszerűbben ezt úgy lehet megérteni, ha a ratingot egy statként kezelitek, nevezzük önteltségnek. Arra kell csak figyelni, hogy a játékos önteltsége(ratingja) a képességeihez mérten túl magas-e vagy normális, esetleg kimondottan alacsony?

    Jó példa erre Dybala is, őt azért itt többen használjátok, nagy megelégedettséggel. 78-as rating és ehhez mérten kiváló statok, nem meglepő, hogy kiváló játékos. Ha egy játékosnak hasonlóan alacsony a ratingje és mellette ilyen jó statjai vannak egész biztosan baromi eredményes lesz.

    És ez nem csak elmélet, mert én valóban ezt is tapasztalom, indirekt módon! Egész egyszerűen megnéztem kik a húzó emberek a csapatomban és azt látom, hogy egyikük sem 80+-os játékos! Ez azért nem lehet véletlen. És leszögezem nem arról van szó, hogy "kevesebbet várok tőle" ez hülyeség. Nem várok kevesebbet csak egész egyszerűen látom a tényeket a meccs végi ratingben, a gólokban.

Új hozzászólás Aktív témák